Pepparkakor & glögg.

ÅÅÅÅÅÅH, blir så galen på denhär nya routern som vi har i rummet. Nåt fel är det för internet fungerar bara 10min åt gången och sen är det borta lika länge fastän det fortfarande står att internet funkar.. Roligt, får väl börja sitta i andra rummet med den andra trådlösa routern för där funkar det iallafall!
Är lite spänd föööör på fredag kommer min julklapp att komma och T's också! Men vi har lovat varandra att inte öppna dom före julafton fastän vi ju vet vad det är i bådas iår men iallafall. Kommer att bli en bra jul iår, fick just höra att T's bror och hans fru har köpt något åt oss båda ihop, känns liksom lite pirrigt att få en julklapp ihop på något roligt vis =D Menar det måste betyda att de börjar faktist tro att vi kommer att flytta ihop och sånt så småningom vilket vi ju själva har tänkt på en tid. Hihi!
Börjar annars bli himla trött på praktiken, när man måste stiga upp 6.45, sen sitta och köra transiten i en halvtimme i mörker + halka för att komma till kommungården och sen är vissa av dagarna så slöa där så man blir så sömnig och vill bara hem! Sen när man ska hem är det åter mörkt och halt, roligt. Jullov nu tack!!
Nu pepparkakor & glögg! (glögg är faktist gott !)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0