Nu e jag sur surare surast

T påstår att han aldrig skulle våga ta mig med på restaurang eftersom jag inte tycker om någon mat.. Hahh visst, sa åt honom att om han inte tar med mig till någon restaurang så får han ju aldrig veta heller vad jag skulle äta där isåfall. Så nu är han ju typ tvungen att ta med mig till någon restaurang! Mohaha.. Och det jag tänker beställa blir inte direkt skonsamt för hans plånbok, har nämligen för mig att lövbiff och liknande brukar vara rätt så dyra saker.

Cecelia Ahern

Har läst två av hennes böcker och man ville inte att någon av dom skulle ta slut för dom va så bra!

                                                                          



Det har varit mycket nu på sistone ..

.. Och dagen med stort D närmar sig med stormsteg, bara 11 dagar kvar nu! Helgen har gått i ett hujj och det känns fortfarande som om det skulle vara söndagkväll.

I fredags efter att T hade skjutsat hem mig på samma gång som han skulle hälsa på Nyström kom Jessica till mig och vi hade bestämt på förhand att vi skulle ut och gå med Simba. Sagt och gjort, vi traskade iväg där lite efter 7 och mittiallt ser vi en helikopter som landar mot Jessicas hem hållet och sen nån minut efter åker en ambulans i en väldans fart åt samma håll så vi sätter fart ditåt då. Bara fööööör att vi är så nyyyyfikna. På precis allt... Mötte sen halvvägs 3 ambulanser som åker ner mot Petalax tillbaka men ingen skymt av helikoptern så vi fortsätter att gå för nu hade vi bestämt oss för att den ville vi se! Och sen just före Bykiston hade den landat på en åker och när vi kommer dit håller dom på att lyfta igen, så där stod vi då en Simba som undrade vad i helskotta dendär stora saken på åkern var, en Jessica som halft skräckslagen försökte hålla fast Simba så han inte skulle få för sig att springa och undersöka vad den där saken var för nåt och så hade vi ju en Piisa som skulle försöka ta ett kort av helikoptern när det var mörkt med den überbra kameran som finns på telefonen (blev en röd prick med svart bakgrund).. Sen traskade vi hemåt och kom på idén att gå och titta på spillrorna efter Nybystugan som dom rev i torsdags, alltså mitt föredetta hem i hela fjorton år! Kändes lite sorglit att se den stora bredhopen och inte trodde jag att huset verkligen hade varit så litet som det tydligen varit. Hittade en ganska så välbehållen bit av min Bambitapet jag hade i mitt rum från jag var liten och den tog jag såklart hem och tänker rama in.

På lördagen åkte T, jag, Tessa och Elisa till Tropiclandia för att simma. Simmade, rutschade och kastade boll i 3h och efteråt åkte vi och åt pannpizza på ABC. Sen när vi äntligen kom till korsnäs var vi så trötta så resten av kvällen gjorde vi ingenting förutom att titta på filmen Yes Man som var bättre än jag trodde den skulle vara.

Söndagen gick i lathetens tecken och idag har vi inte gjort annat än skrivit varsin fackuppsats på ca 5 sidor + bilder och annat. Smart att börja kvällen före den ska vara inlämnad. Verkligen..
Gissa vilka jag skrev om i min fackuppsats..
   

Första gången snart !

Fick just ett meddelande som gjorde kvällen lite bättre iallafall.. Jag ska och övningsköra med lastbil nästa veckas torsdag mellan kl 8 och 12 i K:stad. Mohaha! :D


Och imorgonkväll ska Jessica komma till mig, liten stund sen vi såg varann senast så det blir säkert kul! Hade tänkt gå ut och gå med simba och spela GH3 bl.a.

EXAKT perfekt ..

Upp och ner, det är precis det vad dagen slutade med fastän den började såååå bra! Skit också. Vi har klarat oss nu i 2 veckor nästan att inte tjaffsa om nåt men idag så PANG! Det lustiga är att det var inte mig T var arg och sur på sist och slutligen utan det var dom andra två dallarna vi har i vår grupp på intranättjänster som han var arg på.. Men all hans ilska bombaderades på mig. Myysigt, minst sakt.. Känns som om jag lika bra skulle kunna sova genom hela denhär kvällen, trött med en fin skallebang. Tur att det är fredag imorgon.

Och taijtaja2009 mässan igår var inget att tala om, var där i en halvtimme och sen åkte vi in till Vasa och shoppade.


Nya Halppa-Halli dojjona

Siken & Roy !

Soov länge idag, hade inga ordentliga timmar i skolan när det är taijtaja2009 pågång så vi orkade inte ens gå till skolan. Åkte istället bl.a till Halppa-Halli och köpte nya fiinfina skor, spelade lite CoD5 nazizombiemode(WW2 spel) och sånna kula krejjer! Sen där runt 4 tiden bar det hemåt mot korsnäs för imorgon ska vi och titta på taijtaja2009 till botniahallen och efteråt ska vi shoppa lite kläder (jagjagjagochåterjag) i stan när vi en gång är där.

Passiv rökning ..

.. är inget vidare. Speciellt när man inte själv kan välja om man vill stå bredvid rökaren och sniffa in dendär äckliga lukten eller inte. Hela vår lägenhet stinker tobaksrök och jag har tungt att andas, röken är lika stark som om jag skulle stå bredvid den jäveln och sniffa! Och så är det hela tiden, grannarna måste ju fan röka flera paket om dagen! Helvetes skit lägenhet, får vi inte flytta till nästa period så vet jag inte vad jag tar mig till för dethär tänker jag inte stå ut med! Inget hjälper ju, fastän vi har alla dörrar stängda så är lukten ändå lika stark eftersom den kommer in genom ventilationen och sen att de dårarna röker inomhus till på köpet ibland gör ju inget bättre!


En bil i sommar kanske ?

Dagen började trögt. Väldigt trööööööööögt.. Hjärnan vaknade väl inte förrän jag var i skolan har jag för mig?!  Minns inget förrän jag säger åt läraren att T har huvudvärk och kommer senare.. Då först tänder det till och jag tänker "Hur fan kom jag hit igentligen?" Tydligen har jag också lyckats koka kaffe åt T före jag gick iväg men tror starkt på att Österberg drack upp allt innan han gick till skolan för han mumlade om att det var himla starkt kaffe imorse. Där ser man vad man kan!

Dagen annars gick fort, hade 5h kundservice eller vad man nu ska kalla det. Satt alltså och snickrade på en ny hemsida åt Kraft skidor, hoppas dom är nöjda över den template vi har valt plus hur vi vill strukturera upp hela sidan sen när dom kommer och tittar nästa vecka. Den andra gruppen därimot som innehåller dom som oftast inte gör annat än spelar på alla timmar, dom går det inte så värst bra för tydligen när dom ska fixa en hemsida åt nån religös förening.. Dom har typ inte gjort nåt, inte så konstigt med tanke på att dom satt och spelade medans vi gick igenom allt vi behövde för att förstå grunderna i joomla och sånt. Och jaaa, vi styrde kosan mot korsnäs redan kl1 idag med en bil fullproppad av folk + datorer och annat smått och gott för vår eng.lärare var sjuk.

Sen kom mamma efter mig halv 5 och jag åkte hem hit till Nyby. Har inte gjort så mycket, mest bara talat om hur allt är och vad som har hänt och hur dom har det här hemma.. Känns faktiskt skönt att vara hemma nu fast jag saknar T lite mycket. Imorgon tänke jag gå ner till mormor och morfar en sväng för att tala lite med dom också, känns som om man glider ifrån dom lite när man inte har så mycket tid längre att gå ner dit vilket är synd för dom är verkligen speciella och jag trivs med att vara där.

Föresten.. Jag kanske ska få låna farmors opel astra över sommaren! Tänk er det, då skulle jag ha en egen liten bil, vilket betyder att jag inte skulle måsta låna T's bil när jag ska hem hit och sånt.. Hoppas, hoppas verkligen jag får låna den! Blev så glad när mamma började tala om det i bilen påväg hem, och visst jag har själv hört när farmor har sagt att jag skulle kunna få låna den men jag har bara trott hon har skojjat! Så nu håller vi tummarna!


Och somsagt så saknar jag T nu
men det är väl alltid bra att vara ifrån varandra lite också
så att man inte tar allting man har förgivet.

Puss älsklings T ♥

Det näärmar sig den stora dagen !

Nu är det torsdag igen, gud vad veckorna helt plötsligt går snabbt! Det är ju bara 2 veckor kvar tills påsklov och bara 20 dagar tills jag fyller!

Har hittat ett sommarjobb som jag tror att jag kommer att trivas med i sommar också, och med det så menar jag inte att arbeta i växthus igen. Nej, ringde och talade med T's syster igår och hon tyckte jag kunde arbeta på barin och eventuellt sköta Elisa efter arbetet några timmar. Och det kommer väl nog att gå bra, Elisa och jag kommer ju bra överens redan så det borde ju inte bli några problem. Ser annars framemot denhär sommaren, känns som om allt kommer att bli som man vill ha det.. Får vara med T typ nästan varenda dag, ett nytt sommarjobb, bilkörkort, Metallica i Björneborg, villan.. Behöver jag räkna upp mer? :D Och inga fotbollsmatcher och inga matcher att dömma, sköönt.. Laget jag nu tränar med när jag hinner så tränar ju bara för skoj.

Lånade André's koder till bilteorifrågesidan idag också och testade teoriprovet och klarade det.. Hade 1 fel på teorifrågorna och 2 fel på bilderna, vem hade kunnat tro det? André klarade föresten teoriprovet idag så där har vi väl snart en till som har bil inom kort.


Vi kände för att lyxa till maten lite idag
när vi för en gångs skull hade lust att trängas i det stoora köket..
Bearnesås,grisstek och klyftpotatis!
YUMYUM

Har också luskat ut att det är otroligt svårt att leva på 25-30 i veckan när det gäller maten fastän jag försöker, verkligen! Konstigt men sant, speciellt nu när vi äter pizza en gång i veckan bara för att åtminstone slippa köket en kväll.. Minns förr i 1:an så levde jag på 15€/vecka för jag åt inte alls så mycket då som jag äter nu och då var jag ju inte med T heller. Och inte äter vi chips eller liknande nu heller som skulle dra upp matkostnaden så lite konstigt är det att det går så mycket cash i maten..


Snaart

Hade mer eller mindre en sovmorgon idag fastän vi hade tänkt gå upp och skriva på våra fackuppsatser som ska va inlämnade om 2 veckor och vi har inte börjat ännu.. Sen åkte T och André iväg till simhallen för vi skulle simma idag på gymnastiken och jag knatade mig också sen iväg till simhallen lite senare för jag skulle och övningsköra. Och gissa om jag var nervös när hon berättade att vi skulle köra i alla möjliga korsningar vi kunde hitta i Närpes denna gång?! Men det gick hur bra som helst, inget kärringstopp och ingen krock! Och det där med att fickparkera och parkera genom att backa in i en ruta var inte så svårt som jag först hade trott heller bara man kom på tekniken! Synd bara att jag inte får köra så mycket mer med personbil nu annat än mörkerkörningen och halkbanan för de resterande 10 körgångerna ska köras med lastbilen i K stad.. Huuvadå. Undrar föresten när de 10 körgångerna kommer att vara körda, vi är liksom ungefär sisådär 20 st i lastbilsklassen och det är lite mer än 3 veckor tills jag fyller. Kanske kökortet är fixat tills sommarlovet om man har tur..



Nu ska jag gå och fixa till lite malet kött + bolognesås + spagetti. Mums, hoppas bara inte dom underbara kokplattorna förstör allt genom att bråka igen..

Åhh vilken dag

Har haft en himla huvudvärk hela dagen och den blev inte precis bättre av att vi skulle vara i labbet och labba de 5 första timmarna. Tvärtom.. Skulle fixa en repeater till en accesspoint vilket ju inte är så svårt. Om man bara skulle få göra allt själv och inte ha med sig en partner som inte tror på det man säger och som fuckar upp heeela access pointen så den inte ens vill bli resettad igen. Tror inte T hade det så mycket bättre heller för han har dall som labbkompis, dall han jaaa gjorde allt som han inte skulle göra och absolut sånt som inte hade med deras labb att göra, han installerade om debian på sin dator som han inte hade fått fixat än fastän den skulle vara klar för 1,5 vecka sen och sen installerade han windows efter på en annan partition vilket kommer att resultera i att debian inte startar igen för windows förstör alltid grubben när man installerar det efter linux. Och det kan tydligen alla vid dethär laget förutom just dall. Kommer att bli spännande att se när han skall in på debian på torsdag!

Sen så skulle T göra sin supergoda omelett ikväll men de här kokplattorna är inte att lita på så det blev liiiite lite brännt. Förra veckan brände jag upp kycklingarna på en av plattorna också fast jag gjorde som jag alltid hade gjort före vilket ju brukar bli gott..


brända saker :<


Här var det mycket utrymme att koka mat på..

Var och tog passfoton för bilkörkortet idag också, och här kommer dagens fråga;
Hur kan man lyckas med att se värre ut på bilkörkortet än på mopedkortet.. Trött gammal kärring (dagens foton) vs kines (mopedkortet) ! T tycker jag är löjlig, men det är sant, hur kan man se så dum ut på kort? Vilket ju får en att tro att man ser likadan ut i verkligheten, vilket ju borde stämma.. Hatar verkligen att vara med på kort. Speciellt där ansiktet ska zooooomas in.. Fattar inte varför inte mitt kort kunde se lika bra ut som T's t.ex.. Kommer aldrig att våga visa upp mitt körkort för någon, har ju aldrig visat mopedkortet för nån heller (förutom för T som tattade plånboken och låste in sig på wc'n eller nåt liknande ibörjan på förra året..)

Det trodde jag inte ..

Nu äntligen funkade det att ladda upp bilder hit på bloggen med ubuntu. Jag hade ju lovat att jag skulle installera virtual box och köra ubuntu på den tills ubuntu 9.04 kommer ut som har den kärnan som funkar åt min dator.. Sagt och gjort, här är en skärmdump på hur mitt ubuntu ser ut nu efter att jag skinnat om det en hel del och mera kan göras speciellt sen efter att jag har installerat det på riktigt på datorn där i slutet av april. :D Känner mig faktiskt riktigt stolt..



Annars denhär heljen har det inte hänt så mycket. På fredagen så åkte vi hem till mig en sväng och åt mumsiga småkycklingsaker som mamma hade lagat i ugnen åt oss, tittade på film och pysslade lite med Photoshop när jag äntligen hade fått tag i det från mammas dator. På lördagen så åkte vi via Nyström och talade en hel del skräp och sen en sväng via baren och åt där med Tessa och Elisa, åkte sen hem till dem och tittade på sveriges melodifestival.. Hur f***n kunde de välja dendär låten? T.o.m finlands bidrag låter bättre, tur bara att inte gnällspiken med "snääälla snääääälla *snyftsnyftsnyft* " vann! Sen idag så har vi inte gjort så mycket, handlat mat och kravlat oss iväg hit till närpes.

Teeesting testing.

Håller på att fixa om hela designen på bloggen just nu så därför kan den se lite konstig ut..

RAAAAWR RAGE ..

Vi överlevde engelskan, det bästa var nog när Peter R. blev arg! Läraren frågade vad vi skulle vilja hacka ifall vi skulle ha chansen och han kläckte ur sig NCIS! Och så sa Armin "men int finns ju he på riktiit LOL" å då svänger sig Peter R. om och säger "HE FINNS ÅPP RIKTIT!!!! " jag tittade på T och det syntes att vi båda tänkte "RAAAWR RAAAGE!" var bara så svårt att hålla sig för skratt :D Kan förstå om inte ni förstår det roliga i dethär men tro mig, skulle ni gå på våran klass skulle ni förstå!

Annars idag har vi väl mest tagit det lugnt, sovit en del och ätit pizza och titta på lite Arkiv X och nu håller vi på och spelar lite CS ^^,

Onsdaaaag is the shiT ..

Har eng i 2h nu efter denhär timmen som kommer och ingen ser framemot det. Engelskan i denhär skolan är som engelskan i lågstadiet! Känns som så onödigt att kravla sig iväg på nån timmer som går ut på att fylla i några simpla papper där man ska översätta t.ex. " Datorn kan man använda till att surfa på nätet med" HA-HA jäääätteroligt och lärorikt. Nästan så man saknar högstadieengelskan med Bernice.. Var ju någon utmaning då iallafall och man lärde sig något.

Och hur kan man störa sig så på en viss person så att man blir galen med detsamma personen i fråga öppnar munnen?! Tål bara inte personer som svänger kappan efter vinden bara för att imponera på någon, det är bara sååå genomskinligt! Synd bara att inte personen som han impar på fattar hur genomskinligt allt är och synd att jag snart tappar nerverna på den personen jag inte tål och då bliir det minsann inte roligt. Inte alls..

Godnatt !

Har just testat lite CS, och det gick ungefär såhär varenda gång.. Förutom 2 ggr när jag faktiskt hann döda någon före.


Dödstrött ..

Att ha sovmorgon var nog det bästa som kunde ha hänt. Walles 2 gympatimmar var inget att hurra för där före maten men annars har heeela dagen varit kanon! Orkade inte gå och äta nåt så vi fixade till lite nudlar och bara njöt av att få ta det lugnt 2h igen före vi skulle gå på sista timmen..

Sen efter skolan var det lastbilsteori som gällde från 16.00 - 18.15.. Och efter de timmarna var man nog allt annat än pigg skulle jag vilja påstå! Fick något skumt besök av någon konstig typ från YA som kom för att se hur vi bodde osv. Efter att vi fått i oss några goda tortillas så somnade vi på sängen och har sovit ända tills nu ungefär, vilket har varit skönt. Återstår bara att se ifall vi somnar sen ikväll också?.. Har ju blivit rätt duktiga på att gå och sova där runt 12 nu. (10 poäng till oss!)

Pratade föresten till mig en övningskörning på tisda kl 8.00 ikväll, inte illa va ?

Bara såååå..

.. skönt det ska bli att få krypa ner i sängen senare och ta en sovmorgon. Har inga riktiga timmar imorgon förutom den sista timmen som är kl 14.05. Tänka sig det ni!
 
Denhär dagen har verkligen satt en på prov.. Hade 5h labbtester idag, min och maurits uppgift var att fixa en access point som tog internet från switchen, funkade som DHCP server och som skulle dela ut wireless. Jovisst, allt detdär brukar ju vara busenkelt! Bara plugga in och konfigurera D-Linken och sen köra på tänkte vi när kl var 9.00 men när kl närmade sig 10 och vi fortfarande inte ens hade kommit in till config sidan, då var det inte längre så enkelt som vi trott.. Fastän vi hade resettat den 100 ggr och gjort precis som vi lärt oss. Sen efter maten så då vips funkade det att komma åt config sidan så det var ju en stor lättnad, men då när vi började titta om den kunde hittas av vår dator så kunde den tydligen inte det fastän SSID var enabled och den var döpt till "skitnerdig" (tog ut vår ilska på namnet).. Fick sen tag i en annan en istället efter att vi diskuterat genom saken med Jan. Den nya hade vi fixat efter 10min och allt var fint, ända som störde var DNS servern inte gillade att vi körde DHCP på access pointen.. Men en lååååång labbrapport fick vi till iallafall!

Fick några finfina tärningar att hänga i bilen också av Stigu förrän vi slutade idag. Hade tänkt ta kort på dom men tydligen vill inte kameran ladda akkun som den ska idag.. Har laddat den i 3h nu och fortfarande bara 1 streck,  dumdumma kamera! Och sist men inte minst är internatets nätverk så himla slött ikväll så det är ju fan inte klokt ! Tog över en halvtimme att ladda ner eset trial version som är 33,7 MB <-- OBS

Waaaatch out !

I fredags så övningskörde jag för första gången. Var så himla kul och Roy tyckte att jag körde så bra så det blir kanske att åka till K:stad redan nästa gång! Kanske övningsturerna uppför vår väg med T's bil och med pappas och mammas bil har gjort något trots allt, och vi får ju inte glömma de turerna med Christel's Ford i skogen när jag körde på Simba(mommos hund).. Inte mitt fel att han hoppade ut rätt framför bilen (puttade till honom lite i röven och sen tittade han förnämat på oss i bilen och skuttade sen vidare mot skogsvillan.) Djiises vad vi skrattade den gången :D

Idag har vi inte gjort annat än slöat och sysslat med linux och tittat film, båda har känt oss lite slöa idag. Kanske är det någon förkylning på gång, vem vet.. T har nu iallafall haft i huvudet och känts sig slö, blev inget Nyby idag så vi tar det imorgon igen, förhoppningsvis är vi piggare då.

Klätterapor ..

Hade 2h tillval första timmarna idag men tänkte inte hitta klassen jag skulle vara med förrän andra timmen. Inte ens dom på info visste var läraren höll hus och i vilket klassrum han skulle undervisa. Och jag var tydligen inte första som kom och frågade.. Sen resten av dagen hade vi Jan och vi brände Debian Lenny 5 skivor och installerade i labbet efteråt. Det var faktiskt riktigt kul att vara i labbet och hålla på med sånt också! Och Jan har blivit så mycket trevligare och roligare mot vad han var före julen, vilket gör att det är kul att vara i skolan igen.

När vi sen slutade ville jag helst av allt bara ta en tupplur och slappa resten av kvällen men tyvärr hade jag och Österberg lastbilsteori från 4 till kvart över 6. Myysigt.. Men det var intressantare än jag trodde, hade om hur motorn fungerar och sånt.. Imorgon kl 8 ska jag ju köra för första gången också, ser såååå framemot det trots att vi bara kommer typ att köra på simhallsparkeringen första gången enligt T. Btw, tittade hur växlarna funkar på en lastbil också, härregud tänk er det kan vara upp till 16 växlar!



Linux + hårinpackningar e grejjer !

Hade 5h CMS-skript idag, 3h gick åt att försöka få WAMP att funka ordentligt. Det är alltid något strul med domänerna och rättigheterna när vi ska installera något eller hålla på med något program.. Börjar liksom bli van att dom första timmarna av lektionen av perioden går åt att försöka lösa konstiga problem som annars igentligen inte skulle hända. Sen dom 2 sista timmarna hade vi engelska men alla var så trötta så vi skrattade mest och fjantade oss vilket fick läraren att bli lite frustrerad Antar att hon inte heller blev gladare av att märka att ingen hade med sitt kompendie.. :D

Och som jag skrev igår så skulle jag ju börja köra linux i virtualbox för att lära mig lite och här är första skärmdumpen! (5 min senare) ..Trodde jag ju, men blogg.se vill tydligen inte ha min bild här ikväll. Men iallafall har jag lärt mig hur man laddar ner olika iconer, teman och sånt så man får det att se ut som man själv vill. Klurigaste var nog att få teckensnittet att funka, men till sist satt allt som det skulle och jag blev så nöjd och glad över att jag faktiskt har klarat av att fixa till allt detdär! :)

Och sist men inte minst har vi ätit goooood skräpmat idag iform av hamppare från "tomaten". Ingen av oss har någon som helst lust att kåkka så mycket i det lilla köket som finns här så det försöker vi undvika så gott det går. Och nu ska jag gå i duschen, har smetat in en hårinpackning i håret som luktar gojja (enligt T och de 2 andra pojkarna jag bor med) bara för att se om det får lite fart på håret. Låt oss hålla tummarna!

T är sötast ♥

Nu händer det saker ..

Skolan gick snabbt idag också. Var faktiskt riktigt roligt, inte alls som man hade trott att det skulle bli.. Sen så var det bilskoleteori i 1½h timme, fick veta att jag ska köra kl8 på fredag morgon. Jippiii ! ! Och sen så har vi lastbilsteori på torsdag i 2h och nästa tisdag och torsdag 2h/kväll.. Sen är det bara övningskörning med lastbilen som gäller. Känns skönt att börja ha teoridelen över, bara 2ggr till på vanlig bil också så snart är det klart.

Håller på och laddar ner ubuntu och virtualboxen är installerad efter som min kära laptop inte gillar nån version av linux ännu före nästa ubuntu kmer ut. Har bestämt mig för att bli som T och Peter.. Ska bli lika duktig som T så jag kan hänga med i deras disskusioner. Inte så kul när man bor med 2 nördar och en husbyggare om man inte hänger med i disskusionerna, man känner sig som lite utanför och korkad ungefär. Men nu ska det bli ändring på det..

Märkte annars idag också att nån har käkat upp alla våra roskisar förutom den som finns i köket! Inte en ända papperskorg o hela lägenheten.. Inte ens i wc'n, mystiskt.

Uäääh.

Skoldagen har varit helt okej, läsordningen verkade inte helt dålig heller. 2h håltimmar första timmarna på tisdagar + gymnastik efteråt som ingen ändå orkar gå på. Och så verkade vi ha ganska mycket individuellt arbete eller vad man ska kalla det denhär perioden också vilket jag gillar starkt! Får liksom arbeta i sin egen takt då, man lär sig mycket bättre och resultatet blir som man själv har tänkt. Sen bar det av på bilskoleteori från 4-½6 vilket vi också har i morgon samma tid och på torsdag har vi lastbilsteori från4 till kvart över 6.. Hoppas bara jag får börja övningsköra nästa vecka!

Skulle ju försöka oss på att fixa lite mat i vårt überstooora kök ikväll då också, men det slutade med att T stod och lagade maten för mina nerver klarade inte av att ha det sådär trångt. Jovisst, fixa en ordentlig middag på 2 kokplattor som har en storstorstor fläkt över sig och det finns inte någonstans att ha något på. Det är precis som att fixa mat i husbilen! Och diskhon är lika liten som där också.. Dessutom så varenda gång grannarna är ute på sina cancerpinnepauser så kommer röken in i vår lägenhet och hela stället luktar rök i en halvtimme! Hälsosamt.

Antar vi är för bortskämda med att få bo i dom nyare lägenheterna. Där behövde man iallafall inte leva campingliv med minimalt kylskåp och knivål i väggarna..

Nu äntligen !

Funkar datorn.. Priiima! Tänkte passa på att slänga upp lite bilder från lägenheten medans alla bilder, musik, Wow och liknande kopieras från externa hdd till laptopen.


Hallen eller vad man nu ska kalla det.
(de som valde färgen och mönstret på hallgolvet hade nog ingen vidare smak =D)


Köket med det minimala kylskåpet under dom 2(!) kokplattorna,
dörren där under till höger är skräpis.
(VAR ÄR MIN UGN?!?)


Vårt rum..


.. och vi får ju inte glömma vår jättefinfina vägg i vårt rum som består till större
delen av såna där fina märken av knivar..


Tv hörnan med GH3


Skulle vilja påstå att wc'n i husbilen är mysigare..


Back in Närpes

IGEN.. I en lägenhet som inte får högre betyg än.. än. En fiskmås. Alla rum är misshandlade på ett eller annat vis, vårat rum har knivhack i väggen efter att några smarta logistikare tydligen sportat med knivkastning mot anslagstavlan som satt där förut.. Och kylskåpet är mindre än det som finns i husbilen! Hur har dom tänkt att vanligen 4 pers ska klara av att ha sin mat där? (tur att Peter har med eget kylskåp,smart!) Och ingen ugn, bara en ny microvågsugn. BRAAA.

Har varit utan dator i typ 3 dagar nu, eller utan och utan.. Har installerat om Windows för 3dje gången nu på 3 dagar ikväll för dom 2 andra gångerna så ville inte SP1 gå in eller så var det nåt annat skit som inte ville som jag ville. Och mina nerver har verkligen åkt vad det gäller den datorn just nu, orkar inte ens titta på den. Hoppas den funkar efter den här installationen nudå med recovery cd'n som vi hittade hemma hos mig och att drivisarna vill gå in också.

Och imorgon är det skolan som gäller, hoppas perioden blir bättre än den förra! Orkar inte med extra skit med denhär skolan mer.