+ & -

Den goda sidan
+ Cata har kommit ut
+ Ska baka pepparkakor ikväll på klubbtimmen
+ Skråttin har fått ny akku
Den dåliga sidan
- Tobias fick idag papper från civiltjänstgörings saken, så nu vet jag inte längre ifall han också börjar studera nästa år och skjuter upp hela civiltjänstgöringsskiten eller inte.
- Det låter "KADUUNK" varje gång Skråttin har stått stilla i längre än 10min (ingen handbroms på) när man ska iväg
- Arbetet för Korsnäs 4H tar slut efter denna månad

Många bollar i luften

Har varit hemma nu i några dagar, har börjat så smått fatta att nu är man tillbaka till landet där det varken går spårvagnar, tunnelbanor eller bussar var 5e minut. Snarare 2 gånger om dagen isåfall om man tänker från Nyby :D Men en roliga resa hade vi iallafall, förhoppningsvis kan vi åka dit nästa sommar igen!. Och lika lat som vanligt är jag ju och har inte lagt in bilderna ännu på min dator.. Lade ju in dem i T's dator där eftersom han har kortläsare men sen så försvann mappen när han installerade om OS X. GRR!

Känns som om man har en hel del på G nu men ändå inte. Det är som sakt ganska lugnt med 4H arbetet, bara 3st klubbtimmar till och en julmarknad sen är det sluuuuut! Synd, verkligen kommer nog att sakna arbetet lite. Men veckan som kommer är ändå ganska fullspäckad -> tisdag - klubbtimmar, onsdag - förhoppningsvis åka till Vasa och leta dator åt Börje, torsdag - volleyboll, fredag - ska servera på ett julfest, lördag - ska med T när Service Östling där han arbetar ska ha julfest, söndag - marthornas julmarknad kl 12-16 (vilket betyder att det inte blir många drinkar/vinglas för mig på lördagens julfest, attans!)
Annars idag har vi inte gjort något överhuvudtaget men det känns också bra, eftersom nästa vecka ser ut som den ser ut. Haha föresten! Var med Jessica igår till Sandström's när hon skulle köpa cider för första gången, hon fyllde ju 01.12 =D Men ingen ville se något ID, vilket var väl tur eftersom hon glömt det hemma..