Första praktikdan avklarad, sverige nästa ..

Mer än halva dan packade jag upp varor och förde ut dem i affären sen resten satt jag i kassan. Kommer nog att trivas där, alla är så vänliga och pratsamma så man har aldrig tråkigt..

Sitter på internatet nu igen och vääääntar på morgondagen :>

Ibland förstår jag inte..

.. Tobias sitter och flinar för sig själv nu. Vi laddade ned en film igår och skulle titta på den nu på hans dator men istället för att sitta och titta på film sitter nu Tobias och har fullt med virus & såna läskiga grejjer på sin dator.. Men dom är nog snart borta bara han har fått göra sina grejjer. Nu sitter han bara och upprepar "Hur kan jag ha virus ?! På min dator" + ett jättesmile alá Tobias.

Myspyyyyskväll ..

Igår kväll tog vi det bara lungt. Gick i bastun, åt chips + dipp medans vi tittade på film i mörkret med ljusen tända och en stor brasa i spisen. Bara så myspys! :>





Idag steg jag upp halv 8 för att traska iväg till växthusen för att hjälpa morfar när föräldrarna är i Norge. Sen har vi bara tagit det lugnt resten av dagen & kokat god mat. Är i Korsnäs nu för imorgon bär det av på första praktikdagen till Sale sen hem och packa -> närpes -> tisdag 7.30 buss till helsingfors & swe. :D


Tobias mamma ropar;
- Uuuh bengt kom hit fort! Men fort nutå!
- Vaje ?
- EN STOOOOR SPINDEL SPRANG RUNT SPISIN !

En stund senare, tobias mamma tittar på vårt klassfoto från förra året..
- Men no je nu na va ande lärarin edan e fäit!
(Vi fnissar)
- An tar ju opp halva korte!

En bra helg minst sagt ..

Igår hann jag inte skriva nåt för först åkte jag och tobias in till stan. Åt på Rosso och gick runt lite och tittade, jag hittade en underbart fin höstkappa eller vad man nu ska kalla den, ett par nya & fin svarta jeansbyxor och en tröja & tobias hittade en fin metallicatröja som det står death magnetic på. Åkte sen hem med Jimmy som hade varit på praktik till multitronic.. Hann va hemma en liten stund och sen kom tobias's mamma efter oss och det bar iväg till korsnäs och till tobias's syster som hade fyllt år. Där var det full rulle med två tvillingpojkar, en elisa och en liten Erik + Cecilia. Åt tårta och åkte till Conny och Jessica för att titta på film (jag åt tårta för första gången på vem vet när). Där bjöds vi på drinkar och annat smått och gott. Hur bra kväll som helst :>

Idag sov vi hur länge som helst och nu väntar vi på mat. Morfar ska komma efter oss sen, måste hem och hjälpa till i växthusen lite i morgon när mamma och pappa fortfarande är i Norge! De kommer väl inte hem förrän efter nästa hälj tror jag..


Norge -07

Proven avklarade ..

Japp, känns skönt men matten gick inte riktigt efter förväntningarna, får bara hoppas att jag nu iallafall lyckades skrapa ihop 9 poäng så jag är godkänd. Fick totalt hjärnsläpp & sen kom jag på hur jag skulle räkna men ändå blev det fel, som vanligt när det gäller mig och matteprov.

Sitter vid mormor och morfar nu, mamma och pappa är till Norge dom jävlarna! Har inte minsta lilla lust att sova hemma själv heller så därför är jag här. Ska till stan imorgon med Tobias, hoppas jag hittar några nya kläder för det behöver jag verkligen fast hela garderoben är fylld till bristningsgränsen bokstavligt talat.

Woooho ! Ja klarade av Javascriptprovet ..

.. bara kombimatteprov åter idag då!

Fyfan va jag är glad, trodde aldrig att det skulle gå så här bra på javascripten som det faktiskt gjorde idag. Det var 3st uppgifter man skulle göra, de 2 första handalde om att tyda koden alltså att skriva ut koden som stod på pappret som det skulle se ut i webbläsaren på ett papper & den sista och svåraste var att antingen göra ett litet kortspel där 2 olika kort skulle slumpas fram och antingen spelare nr 1 skulle vinna eller nr 2 eller så fick man också göra så att när man knappade in ett tal mellan 1-100 skulle dess multiplikationstabell komma upp i webbläsaren. Tog dendär med multiplikationstabellen och fa jag klarade att göra en såndär sak! Det trodde jag aldrig banne mig..

Här är min lilla kod
<html>
<head>
<title>Multiplikation</title>
</head>
<body>
<script language="javascript">
var nummer=prompt("Skriv vilken tabell, allt fran 1-100:","");
document.write("1 " + "* " + nummer + " = " + (parseInt("1 ") *nummer + "<br>"));
document.write("2 " + "* " + nummer + " = " + (parseInt("2 ") *nummer + "<br>"));
document.write("3 " + "* " + nummer + " = " + (parseInt("3 ") *nummer + "<br>"));
document.write("4 " + "* " + nummer + " = " + (parseInt("4 ") *nummer + "<br>"));
document.write("5 " + "* " + nummer + " = " + (parseInt("5 ") *nummer + "<br>"));
document.write("6 " + "* " + nummer + " = " + (parseInt("6 ") *nummer + "<br>"));
document.write("7 " + "* " + nummer + " = " + (parseInt("7 ") *nummer + "<br>"));
document.write("8 " + "* " + nummer + " = " + (parseInt("8 ") *nummer + "<br>"));
document.write("9 " + "* " + nummer + " = " + (parseInt("9 ") *nummer + "<br>"));
document.write("10 " + "* " + nummer + " = " + (parseInt("10 ") *nummer + "<br>"));
</script>
</body>
</html>

Det går att fixa med bara en loop och sånt också så det hela blir en kortare kodsnutt men det förstår jag mig inte på.. Så det sket jag i.. Nu ska jag läsa på matteprov, hejjs ^^,

Surgurkan är i farten pånytt ..

Nu är det visst en såndär period igen där jag inte gör annat än vill gråta för ingenting..
JAG HATAR DET SÅ HIMLA MYCKET! Men jag kan inte rå för det och jag kan inte bara sluta inne med dendär gråten heller för den kommer ut förr eller senare & när den gör det så drabbar det både mig och tobias.. Hårt, tobias tror det är hans fel och jag blir ännu mera ledsen för att det är ju inte hans fel att jag är en lipsill. Tror nog aldrig att dehär gråtsakerna kommer att sluta, jag har ju alltid varit en stor lipsill och kommer nog alltid att vara det fast jag försöker ändra mig.

Ligger och skriver nu efter en såndär händelse igen, började gråta bara för att det finns ju inget att göra här, vi gör inget annat än sitter på datorn, äter, tittar på tv, är ute och går eller sover.. Det börjar bli enformigt, och jag är rädd att jag tråkar ut tobias bara för jag inte hittar på nåt vi skulle kunna göra, fast han säger att jag inte tråkar ut honom och vice versa. Nu sitter han på sin dator igen och spelar Warhammer, han har mycket lättare att underhålla sig själv än vad jag har, det måste alltid hända nåt för att jag inte ska ha tråkigt. Tror jag ska kidnappa honom från datorn efter att han spelat färdigt detdär scenariot och goosa lite. Nåja, tur är nu att på fredag ska han och jag åka in till stan (för OMVÄXLINGENS SKULL), det blir ju inte så mycket sånt eftersom vardagarna spenderas i närpes men nu har vi ledigt på fredag och tog chansen. Och nästa vecka är det ju sverige som står på tur tisdag - torsdag med klassen, det kommer bara att bli så kul!

Tillsist måste jag väl bara nämna att dendär satsningen på matteprovet ni vet, den gick nog inte så bra.. Hur jag en försöker läsa så går det tamigfan inte in i huvudet! Eller jo det gör det men efter 5 min är det som bortblåst igen, börjar snart tro att min hjärna är ett stort svart hål.

Min sol ..

Mohaha, idag har jag sett tobias köra om mig 4ggr (gick till K-hallen för att handla fooood) när han var ute och övningskörde med bilskolelärarn.. (JAG VILL OCKSÅ :| Typ bara 2 månader tills jag börjar bilskolan men det är ju hur länge som helst dit!)
Man fick dendär samma känslan som första gången man såg grannen (min barndomskompis jessica) köra moped och nu sen bil i våras. Jag vill också va född -90 jueh, menmen då skulle jag inte gå i dendär klassen där jag är nu och förmodligen inte vara ihop med världens underbaraste & sötaste kille så detdär med att vara född -90 skiter vi i nu när jag har fått tänka om lite..
Sen när tobias kom hem sken han som världens sol och det fick mig att bara längta ännu mera tills jag också får börja göra vägarna lite mera osäkra. GRRR!

Men nu ska jag sluta sitta här och drömma, måste börja gräva i dendär #¤&%#&¤matteboken nu om jag vill ha nåt betyg att skryta med..

Skolmassakern i Kauhajoki..

Hur kan detta hända igen?
Har haft en äcklig magkänsla ända sen jag fick höra om det som har hänt i Kauhajoki idag..
Det är ju bara 50km härifrån, var kommer det att hända nästa gång?
Vasabladet.fi


Sverige här kommer vi !

Jepp, nästa tisdag ska alla 3 datanomklasserna åka till sverige! Buss ner till Hesa -> swe.. Det kan inte bli bättre! Får åka ut lite med älskling då också och inte bara sitta på samma jordfläck (korsnäs eller nyby), kommer att bli så kul :>

Har praktik också nästa vecka -> 6 veckor framåt.. Ska va på Sale i korsnäs, har kundbetjäning som yrkesprov iår så får avlägga det där då så man slipper det sen. Nu ska vi börja gå på maaaat, tjingeling!

tobias

Wohoo back @ närpes !

Sitter på internatet nu igen, äntligen! Tobias sitter och vräker i sig popcorn och ser sådär himla söt ut som han alltid gör och jag sitter och tittar på gamla bilder.. Vilka fina minnen man har från i sommar till exempel, klart & fint väder + en båt + tobias det kan inte finnas nåt bättre. Eller dedär bilderna från fjol där före nyårsaftonen när jag och julia (min då 8åriga kusin) byggde en snögubbe vid mormor & sen sprakade med sprakastickorna i mörkret :) Man blir ju bara så glad av att tänka på allt detdär!

Haha, och idag har tobias skrivit på både österbergs dörr & på andré's dörr med tandkräm :D Inte är det ju rättvist att det bara på vår dörr ska stå "HOMO" med tandkräm som nån av de har kladdat dit.. André's kommentar var "mogeeeet" och sen flina han och österberg sa sitt vanliga uttryck som han alltid säger när han ser nåt konstigt "men saatan" å flina han också. Ska väl sen ikväll titta på Dogsoldiers om vi får den nerladdad, minns att jag & christel tittade på den för nåt år sen och att den var hemsk, den är nog den bästa skräckfilmen jag har sett iallafall för där blir man faktiskt rädd, riktigt rädd så jag hoppas vi får ner den så jag får krypa ännu lite närmare tobias när vi tittar på den sen.. Men nu ska jag återgå till mitt bildtittas men tänkte först ladda upp lite godbitar (om interneetet här tillåter vilket vi snart får se) ;)


min söta & underbara kusin 30.12'07


tobias 28.06'08
gud va ja saknar sommarn nu..



rektorn, jag & min klassföreståndare i högstadiet
den dagen jag slutade 9'an




En liten bloggpaus ..

Orkade inte skriva nåt igår för det hände inget heller typ. Men idag har det hänt lite saker.. Tobias åkte hem där runt 2 tiden & jag lånade traktorn och brummade väg till jessica. Jävlar vilken skumpig väg alltså! Kände mig som en söndershejkad milkshake innan ja va där.. Hade lånat pappas nya ögonsten Canon EOS 450D för att testa hur den riktig funkade, beslöt oss för att åka upp till skogen till ett öde hus. Efter 5 min där hade vi sett en groda, en jättefet och fullt levande orm, älgbajs & annat konstigt bajs, en händelserik skogstur med andra ord.. Inspekterade huset lite men hittade inget intressant så vi åkte vidare på en tur runt brännskogen & sen hem till henne. Väl hemma hos henne konstaterade vi att vi tagit lite över 140 pics & att vi hade x miljoner älgflugor i håret.. MUMS

Är super trött, önskar mest av allt att bara få krypa ner med tobias under nån filt och mysa lite men det går ju inte precis.. Tror jag ska äta lite & sen krypa till kojs med en bra bok, vakna imorgon seeent och sen åka till internatet, brotta ner tobias(det är han som brottar ner mig om jag försöker nåt) och goosa lite.. Det där ser jag så framemot, gonatt !





Torsdag, snart fredag

Sitter på modde, ska igentligen läsa på prov som vi ska ha nästa timme men jag orkar inte läsa mer, tobias är och kör bil med bilskolelärarn och resten av klassen är rastlösa.. Precis som vanligt. Har inget speciellt på måste göra listan idag så det blir väl bara att va på internatet, kanske får med mig tobias ut på en promenad om jag har tur :>

Rörmockare Piisa på uttryckning ..

Nu har nån jävel pånytt varit och poopat i vår wc .. Bara jag får tag på den jävel så ska han få en omgång med wcborsten tamigfan! Fattar inte ens hur nån lyckas med detdär konststycket att stocka åter en wc sådär, måste ju ha värsta poopproblemen.. Har mina aningar om vem det är så nu får han nog akta sig.. Det är iallafall ingen som bor i denhär lägenheten, det är säkert. OCH NU ÄR JAG I EXTREEMT BEHOV AV ATT GÅ PÅ WC SÅ NU ÄR DET JAG SOM FÅR SKÖTA OM RÖRMOCKASET IGEN.. Fyfan nu ska jag gå och rörmocka lite ♥

Onsdag ..

Försov oss en timme i misstag men det gjorde ingenting för inte hade de gjort nåt första timmen i skolan heller.. Satt och spelade wow mest hela dagen förutom dendär timmen när läraren behagade att komma och visa oss lite i terminalen på en filserver..

På internatet är det som vanligt.. Österberg & andré sitter och ropar mellan rummen när de spelar dota och jag och tobias tar det lugnt, ser på tv eller nåt.. Tobias fixade föresten till några goda biffar idag också, blev bara så mätt! MUMS :> Ska väl försöka slita bort tobias från warhammer nu, är sugen på att titta på lite arkiv-x före jag går och sussar :D Önska mig lycka till ..

Myyspys ..

Hade inte sett så mycket av tobias idag så jag bestämde mig för att göra det lite mysigt tills han kom hem från bilskolan.. Kokade mat och tände på flera ljus i rummet tills han kom hem, stängde sen dörren så han inte visste vad som väntade där innanför.. Och gissa om han både blev förvånad och glad sen :D Det var bara så mysigt att sitta och äta där bland alla ljus och tala om vad som har hänt idag, detdär måste vi göra om..


Usch, fy & blää .. + humbugg

Sitter här snorig och orkeslös .. Vet inte vad jag gör för fel? Jag äter sallad iskolan om den ser god ut, försöker även tvinga i mig maten där när den inte är så god, äter ordentlig mat på internatet efter skolan ( inga micropizzor eller liknande), är ute och får frisk luft + rör på mig och ändå lyckas jag bli sjuk igen och igen och igen .. Så vad gör jag för fel? Orkar inte ha det såhär!

Missade de 3 viktiga kombimatte timmarna idag på morgonen, orkade inte alls stiga upp. Benen kändes som spagetti och näsan var igentäppt. Gympan sen orkade jag inte ens tänka på och nu sitter jag här medans tobias och alla de andra duktiga skolbarnen i D2 har timme och inte lär sig något som vanligt nästan.. Det är bra! Måste påminna tobias också att ta hem min pärm så jag kan räkna ifatt de 2 avsnitten jag har missat idag, j o b b i g t !

Har suttit och tittat på nåt svenskt program där man skulle ringa in och gissa ett land som innehåll ett i och ett a i namnet, tillslut så var vinstpotten uppe i 150 000kr och den som fick tala i direktsändning sist av alla som ringt in till i programmet skulle få 15 000kr om han bara sa ett land som innehöll de där 2 bokstäverna fast det inte var rätt.. Och man tycker ju att de inte skulle ha ett allt för svårt svar på detdär hela men så fel man kunde haa.. Har ni hört ett om land som heter Eritrea nångång? Nej det har inte jag heller men det var svaret tydligen då sen fick man veta (googlade på Eritrea och fann sen att det var nån provins eller liknande i Afrika, minns inte riktigt men nåt sånt typ).. Och dendär klockan som tickade neråt en minut och sen skulle hon garanterat prata med nån.. Den var nog bara humbugg för den tickade ner två ggr i följd utan att nån fick komma i direktsändning( hon bara fortsatte att pladdra på), och vem skulle nu sen komma på detdär rätta svaret? INGEN.. Sen var det nån gubbe som fick komma i direktsändning där när det var 1 min åter av sändningstiden när hon babblat i 10 min i sträck och han fick dom 15 000 kr..

Jag bor med en nörd ..

Japp, tobias har inte talat om annat än Warhammer idag & igår. Tydligen så får de som har förhandsbeställt nåt börja spela redan idag medan de andra typ om 2 dagar eller nåt sånt, efter att han kom hem från bilskolan har han suttit klistrad vid datorn och inte rört på sig något förutom när han fixade till maten.. Min nörd :)

Det där wc problemet aka stopp i rören fixade duktiga jag igår också där runt 12 på natten.. Jag är ju en sån som blir kissnödig så fort jag vet att det inte finns nån wc i närheten & det blev jag ju igår då också och eftersom ingen av dom andra verkade bry sig så fixade jag den lilla pooopstockade wc'n helt själv!

Nu har det mest konstiga hänt ..

Nån jävel har varit och poopat i vår wc & nu är det totalstopp där ! Bara så nice ! Kommer att vara så kissnödig inatt bara för att jag vet att inte wc funkar.. Hallelujjah.

// kissnödiga Piisa


metallica - master of puppets ♥

Min söta älskling ..


Såhär såg han ut efter att de hade städat lägenheten i torsdags..
Fullt med såpa i håret, ansiktet & på tröjan men lika glad för det :>

Every time our eyes meet
 This feeling inside me
 Is almost more than I can take
 Baby when you touch me
 I can feel how much you love me
 And it just blows me away



Oooh du tråkiga dag ..

Idag har jag gjort precis ingenting! Ätit, läst en bok och suttit vid datorn.. Sitter och väntar på att pappa ska komma hem från solf så han får skjutsa mig tillbaks till närpes, önskar nästan att jag skulle ha stigit upp nån gång idag & åkt med honom till solf och tröskat istället men är man dum och trött på morgonen så är man..

Tobias så har just börjat åka tillbaka till internatet, kan inte pappa komma hem nu ?! Har suttit och funderat över vad jag kommer att syssla med om typ 2år.. Skolan är över, ska jag studera vidare direkt eller försöka arbeta ihop lite pengar först? Det är liksom den väldigt stoora frågan, skulle nog gärna vilja ha lite pengar att sitta på före jag börjar studera vidare sen men kommer jag att hitta nåt jobb? Tobias åker in i militären högst antagligen på vintern om 2½ år så han kommer inte att studera då om 2 år.. Det börjar bli lite läskigt dethär när man börjar bli så gammal att man måste börja fundera ut och tänka ut allt själv, herregud för 5år sen så var man ju en liten knatt som tyckte att man var världens största bara för man gick på 6:an och alla ettor var rädda för en & då oroade man ju bara sig för de stora 7orna och inte för såna här saker.. Vart tar tiden vägen ?

Å vad ska man göra nu ..

Det är typ den enda tanken som snurrar runt i mitt annars så överfulla huvud just nu.. Har gjort precis allt som finns att göra nu (förutom att städa rummet, men det tänker jag inte ge mig in på). Å vad ska jag göra nudå ?

Idag har det inte hänt nåt alls, tobias har suttit fastlimmad framför datorn & spelat nån beta version av Warhammer.. Jag har varit rastlös & hoppat mellan soffan + tv'n och datorn.. Sen kom mamma och hämtade mig från korsnäs där runt 8 tiden och det var då den där tanken vad ska jag göra nudå började snurra runt, för det blir alltid så när man kommer hem, man vet absolut inte vad man ska göra speciellt när inte tobias är med och tillsist blir det till att sitta på datorn och göra precis ingenting..

Igår så gjorde vi väl nästan bara det vanliga, åkte till korsnäs -> åt vid baren med det vanliga folket -> ut till hamnen och tittade -> molpe -> hem ..

Nej ..

Hade ju bestämt mig igår för att inte bli arg eller sur idag när vi har javascript, men allt sket sig redan inatt när jag inte kunde sova när min axel värkte (nyckelbenet fick en ordentlig törn av en skarp armbåge i nån av matcherna i onsdags) och panadol hjälpte inte ett dugg! Sov typ 3 timmar eller nåt, orkade inte stiga upp till skolan, försökte sova men det gick inte så steg upp i duschen & gick till skolan på kafferasten. Där hade de ju förståss börjat med nåt nytt projekt i javascript (bra att vi har nåt att göra iallfall) men lärarn bara springer bort hela tiden och ingen hjälp får man.. Har sökt på internet men hittar ingen lösning där heller.. Bra_humör.nu

Bandit.se

Glömde skriva att Tobias blev uppringd av de från Bandit.se, han hade skickat in nån låtönskning i söndags och nu ringde han som satt i studion upp honom :D Blev nog lite paff när Tobias mittiallt började sitta och tala högsvenska.. Han kommer nog att leva länge på detdär nu :) Tänk att de ringde från Sverige hit till Finland ..


Bandit.se är föresten en jävligt bra radiokanal

Vilken vändning på dagen ..

Slutade skolan 12 idag för alla lärare skulle på nåt jippo till Vasa, gick hem och konstaterade att vi inte hade nåt internet när strömen hade gått på morgonen, då trodde jag verkligen hela dagen skulle bli åt skogs.. Tobias ringde till en av våra lärare som sa att de inget kunde göra "för att det inte var deras område" eller rättare sagt de orkade inte lyfta ett finger, den datalärare som har hand om nätet var tydligen borta så.. Men sen efter en stund lyckades de tydligen lyfta fingret och få igång internet! Då började stämningen bli bättre i lägenheten, gick sen ut & gå en bit jag och tobias. Kändes skönt att få andas in lite frisk luft, tror föresten inte jag har varit så glad som då och det har fortsatt hela kvällen..

Det var ju städdag idag också, och de här 3 har sina egna tolkningar av vad städdag betyder, de tolkar det som såpakrig så nu är hela lägenheten täckt i såpa nästan & internatsföreståndaren kommer om 3 min på sin städkontroll.. :D

Österberg, en hand full med såpa & en golvmopp



Ännu en underbar dag ..

Med javascript på läsordningen, tycker inte alls om dehär dagarna när vi har det för antingen är det jag eller tobias som tappar humöret när vi inte fattar vissa saker och läraren är urdålig på att förklara eller ens att komma och titta.. Idag var det tydligen tobias tur att tappa humöret, finns nog inget värre än att sitta och höra på när han nedvärderar sig själv, säger att han inte duger till något osv.. För det stämmer ju inte alls! Det vet han nog innerst inne också tror jag, för på internatet fixar han dehär uppgifterna hur enkelt som helst utan att bli irriterad & och det gör jag med. Börjar snart tro att det handlar om denhär tidspressen som finns i skolan, det ska vara färdig den och den tiden.. Hemma så får man ju sitta i lugn och ro och tänka över problemen utan att några störande klasskamrater kommer och står bakom en och påpekar en massa.

Igår var det sista matcherna för säsongen med 7-mannalaget, känns lite vemodigt när det var sista matcherna som laget kommer att spela ihop.. Nästa år spelar alla med damlaget & jag slutar ju nu, mina handleder tål inte mycket längre efter alla vrickningar och stukningar. Förlorade iallfall första matchen mot serieledarna med typ 9-0 och andra vann vi med 2-0, fick sluta med flaggan itopp så att säga & kul hade vi ju, som alltid när det gäller detdär underbara laget :>

Nu gäller det ..

Ska snart åka iväg till kauhajoki och stå imål de 2 sista matcherna på en väldig lång tid..
Tobias ligger och grimaserar och tycker att jag liknar på en riktig fotbollsnörd, sånadär som finns på tv'n och skrattar sen gör han också!
Tack för den du (tog det som en komplimang fast jag antar det var avsett för att provocera.)


I'm the partypoopaah ..

Rastlös x15, absolut inget att göra, ingen lärare i siktet, wowservrarna är nere ..


Kundservice på högsta nivå ..

Ja, jag vet att dethär har blivit litet av en gnällblogg men här är ända stället där jag kan skriva av mig allt som stör eller som har hänt under dagarna. Nu kommer lite gnäll igen så ni som redan har fått noga av sånt kan redan nu sticka härifrån!

Kundservice har vi tydligen nu på schemat igen. Här sitter jag och scannar in bilder på en dator som sen ska brännas till en cdskiva. Joo, mycket till kundservice alltså. Skulle likabra kunna gå hem & sova igen. Har ont i halsen ännu idag och snörvlar, Tobias lämnade på internatet för att sova när vi ändå inte gör nåt lärorikt här..

Motionera mera !

Tror nog att de 2 orden är mammas ända ordförråd eller nåt liknande för det ända hon påminner mig om är att jag måste ut & röra på mig mera här & nu! Så ikväll gjorde jag slag av saken, gick ut en sväng på ca 5 km och jösses vad skönt det var! Diskade när jag kom hem och satte mig sen framför datorn där jag sitter fast än, kanske dag att börja gå och borsta tänderna? Är superdupermegajätte trött efter skoldagen, lite snorig och ont i halsen men glad iallafall. Måste nog ut och röra på mig mera, hade glömt dendär underbart sköna känslan efter en liten promenad eller liknande, dendär uttröttade känslan som gör så man sover så gott. Slödag imorgon när vi har klassföreståndaren som lärare mer en halva dagen.. Gör ju helt andra saker än det som står på läsordningen..

UÄÄÄÄÄÄÄÄH ..

Huvudvärk, Photoshop funkar inte på Mac'en, läraren kommer inte tillbaka med installationsskivan åt skiten, jag är hungrig & snorig PUNKT

En helt vanlig dag med klassen ..

- Vart ska anje då ?
- Nå opp i röven din ..
- Vi ska skydd anje töntin maurits
- Jasså ?
- Men vittu, jev opp !

En helt vanlig skoldag med ingen lärare .. Som vanligt alltså ..

A-aaa ..

Julias kalas gick väl bra, bland det första julia gjorde var att kalla mig domarjävel :D tack för den ! Åt tårta och talade med jessica, en bra stund sen vi sågs sist. Gick sen ut med henne och plockade ned alla plommon från plommonträdet, och det var inte lite plommon dethär året.. Tror faktiskt inte det har kommit sådär många förr som iår och goda var dom! Hade jessica att klättra på stegen när jag själv inte gillar höga höjder (tänkte ladda upp en finfin bild på det hela men tydligen går det inte just nu för uppladdningsjuttun har hängt sig.) Åkte sen på kvällen till tobias, åkte sen vidare till björn och tittade på nya batman filmen (jag sov & resten tittade).

Idag har jag kännt mig ovanligt hängig, det har snurrat i huvudet när jag har stått så jag har mest legat och läst bok. Tittade på F1 med tobias också och myste. Skit när inte Räikkönen vann när han ledde 40 varv av loppet, snopet minnsann. Blev rätt sur efter att han hade åkt av, tror nästan att jag har blivit lite av en F1 nörd nu också! Hemska tanke.. Sitter på internatet nu och bara tar det lugnt, skönt att vara här igen.

Tänk att man kan sakna nån så mycket ..

Det har bara gått 9h sen jag såg tobias sist & nu saknar jag honom som bara den! Det känns som om en del av mig är borta när han inte är i närheten.. Och nu blir det första natten på 4 veckor som han inte finns där i sängen och värmer mig..JAG VILL INTE GÅ OCH SOVA!

Idag annars så var jag ner och hälsade på mormor och morfar en sväng, länge sen sista. Skärpning Piisa! Det var skönt att bara kunna sitta och tala med mormor om allting som har hänt under den senaste tiden, precis som vi brukar göra förr när jag var där mera än vad jag är nu. Och då mittiallt så ringde tränaren till damlaget och undrade om jag kunde hoppa in imorgon för deras ordinarie målvakt var skadad men jag sa "dög jag inte i våras duger jag nog inte nu heller!" Jaa, jag spelade fotboll ända tills ibörjan på sommaren.. Då fick jag nog och slutade eftersom tränaren till detdär damlaget gör mig spyfärdig för att göra en lång historia kort.. Förstår inte hur han ens hade mage att ringa och fråga.. Nåja, det är väl som dom brukar säga.. Att släkten är värst (råkar visst vara släkt med den jäveln också, ibland tror jag att vi är släkt med halva finland..)

Imårron har min minsta kusin kalas på kvällen, lilla tjocka släkten samlas vid mormor och äter tårta. MUMS ^^ bara man skulle gilla gräddtårta :b

Men nu ska jag gå och borsta tänderna, puss på dej älsklingstobias du e finast & underbarast !

Borta bra men hemma bäst ..

Ska spendera heeela helgen hemma i nyby denna gång, antingen med eller utan tobias. Han är lite osäker på om han har någon som kan skjutsa hit honom..

Dagen har varit sisådär, tobias tappade humöret på javascript timmarna idag så han har bara gått runt med en sur min hela dagen ändå tills vi kom till internatet efter skolan. Dendär javascript uppgiften vi hade var annars jättesvårt eftersom vi inte hade gått igenom vissa kodsnutter eller hur & var de skulle användas.. Det var bara en som klarade det resten av klassen så började spela WoW istället när läraren ändå inte kom och hjälpte nån gång så praktiskt taget har jag suttit och spelat hela dagen lång, grattis till mig!

Vissa gånger blir det bara för mycket ..

Hur dum i huvudet kan man igentligen vara ? Satt i en timme med en javascript uppgift och trodde jag var smart när jag äntligen hade löst uppgiften efter ett x antal misslyckanden, hade skrivit en ganska lång kod och den funkade faktiskt som de andras.. Förutom när man skulle göra b uppgiften som baserade sig på a uppgiften, då visade det sig att man skulle ha använt sig av nåt som kallas parseInt kommando vilket jag inte hade gjort för det stod ingenstanns att man skulle det så då blev det att skriva om skiten pånytt men det blev bara för mycket. Gick till internatet för att lugna ner mig en stund och då kom tårarna, Vet inte ens om jag orkar gå på matten.. Har så himla ont i handen efter att jag vrickade den på jompan i tisdags så jag kan inte ens skriva.

Kids ..

Halva min klass består av omogna kids, det är bara att acceptera att de inte har mognat ett dugg under sommarn.. När vi skulle planera vårt företag iFix så satt dom bara och surfa fast de hade en stor uppgift att fixa, MARKNADSFÖRINGEN ! Först efter lite arga toner kom de igång någotsånär iallafall..

Aj min rygg !

Tobias är på bilskolan och jag lovade att ha mat på bordet när han kommer tillbaks så nu sitter jag och väntar på att klockan ska närma sig halv6.. Gissar att jag måste diska före också eftersom dom här latmaskarna har tummen mitt i handen när det kommer till disken. Ändring lär det nog bli med det också bara jag har orken att tjata tills dom diskar när dom ska!

Iskolan hade vi 3h matte och jompa och sen lite javascript, tobias blev sur där i slutet när jag inte tänkte mig för och fräste åt honom att låta mig tänka ifred när jag försökte få websidan att göra som jag ville och han bara babblade en massa som jag inte hörde, men det är upprätt nu :> Och nu tar det så ont i min rygg! På jompan har jag säkert lyckats med konsstycket att sträcka mig när jag började spela volleyboll utan uppvärmning. Det tar så ont att jag måste sitta i sängen och skriva med en massa kuddar bakom ryggen. Får se hur det är i morgon då.. 

..

Mitt fel, mitt fel, mitt fel, mitt fel, mitt fel, mitt fel, mitt fel, mitt fel, mitt fel ..
Önskar att jag ibland skulle kunna hålla mina nerver i styr men ICKE !

Jassåå ..

Nu åkte älskling iväg på bilskolan och jag har inget att göra förutom att diska, fixa mat, åka och handla & städa men allt detdär är så jobbigt så jag lämnade på datorn istället som vanligt.. LAAATA PIISA.. Funderar föresten på att fix en till helix i mitt högra öra.. Måste se sen vad det blir till.