Wihiuu ..

Praktiken gick snabbt idag, men ont i handleden hade jag + huvudvärk fö fem pers ungefär. Va och åt till baren kl 5 med gänget och sen for vi typ hem direkt. Har fixat ett litet kort åt Tobias också idag, Tobias's mamma nappade en kopia av det för hon tyckte det var så fint. Heehh! Kanske jag äntligen har lyckats med någonting denhär veckan då, känner mig nästan stolt! Eller jo, en sak till är jag stolt över.. Lyckades slå in hans present utan att använda upp halva presentpappersrullen & inte blev det så värst fult heller! Stolt Piisa, mycket stolt..



Imorgon fyller älskling, eller igentligen är det ju idag  för klockan har hunnit bli över 12. Känns lite konstigt att tänka på att han är 18 nu..

Hoppas du får en underbar dag Tobias ♥

Happiiiih

Hela dagen har gått så himla snabbt idag, behövde inte ens packa upp så mycket varor när Carina var snäll och bytte med mig så satt mest i kassan och plockade upp tidningar och tog bort gamla.. Men visst värker handlederna iallafall men det tänker jag skita i ikväll, inget ska få förstöra mitt humör nu!

Det är visst bara 3 dagar kvar nu tills Tobias fyller, och 20 dagar tills han ska skriva & köra upp.. Hoppas verkligen att han klarar det på första gången, känns som om vi får lite mera utrymme att röras på då när vi får bestämma lite själva när vi åker och vart vi åker.

..

Önskar nästan att det skulle va fredag kväll så man skulle slippa oroa sig över hur mycket handlederna kommer att tåla imorgon innan de börjar värka helt otroligt och man får en jäävla huvudvärk?! Idag höll jag nästan på och tappade 3st 3l juice i golvet när handlederna inte orkade mer. Då kändes det nog som om man bara skulle vilja ligga ner och gråta.. Känns rätt hopplöst nu just faktist, trodde aldrig de skulle bli sådär dåliga av att göra lite mer arbete än vanligt varje dag, hade aldrig haft ont i handlederna förut (förutom de ggr jag hade stukat dem) tills förra året, då räckte det med ett litet skott som träffade lite fel på handen och booom (tur att jag har slutat med fotboll & målvaktsbussiness iallafall, tack Tobbe du underbart jävligt skitdåliga tränare som fick mig att börja avsky träningar & matcher!)

Och så till de roliga sakerna, tobias fyller 18 på lördag, blir tårta och annat fett & gott. Gissa vem som kommer att fråga en hela tiden "Och NÄR fyller du år då ?" efter det, jo han.. Kommer att bli ett låååångt halvår har jag på känn. En annan rolig grejj är att jag börjar bilskolan 12 januari & andré ska också börja då, vilket betyder att jag åtminstone känner en där. Kommer att bli spännande sen när man ska köra med lastbil i K:stad, MUUMS ! Små & smala gator, ett trafikljus & gamla tanter som runnar över övergångställena på feltidpunkt..

Puss på min älskling

Lördagskväll

Hemma, hemma, hemma.. Jag som hade tänkt skaffa lite pluspoäng och umgås lite med mamma och pappa ikväll menmen det sket ju sig då. De gör ju inget annat än tittar på tv där det inte finns nåt värt att titta på (hör klagoropen nerifrån vardagsrummet ibland..) så mittiallt hade jag lämnat här framför laptopen spelandes wow. UNDERBARA TIDSFÖRDRIVANDE WoW, kan det finnas nåt annat spel man blir sååå himla beroende av? Känns liksom lite tomt utan Tobias också, ja kan ni tänka er! Han är inte här och jag är inte i korsnäs, tror det är första kvällen/dagen på 4 veckor som inte vi är med varandra var ska man rista korset ?..

Imorgon blir det att åka på bio med kusinvitamin, eagle eye tror jag filmen hette. Hoppas att den är bra, jag menar så bra att det är värt att slösa de 8-9€. Förövrigt hoppas jag att dagen går i racerfart och det heelt plötsligt är måndag 12.00 och matpaus på "barin" med älskling! Finns inget som jag ser framemot så mycket som matpausen när jag är på praktik denhär perioden.. Varningssignal om att man hatar stället man är på kanske? Nej nu ska jag hoppa in i det förtrollande WoW igen och absolut inte städa som jag igentligen skulle ha gjort när jag kom hem. Men i morgon. Kanske.. Eller så inte.

Puss på dig Tobias ♥

Länge sen sist ..

Det har inte hänt nåt annat under dom här senaste dagarna än att man har stigit upp -> jobbat på sale från 9-17 -> ätit mat & tittat på tv -> spelat lite -> sovit. Har därför inte skrivit nåt heller, menmen det kan väl vara värt att nämna att tobias fyller 18 nästa lördag och presenten som jag ska köpa den är bra, mera tänker jag inte säga för nån liten nyfiken typ kan möjligtvis läsa dethär om typen blir fööör nyfiken..

Ska hem idag också föresten, känns faktiskt lite skönt så man slipper sitta och tänka på att man sitter och nöter på tobias's föräldrars gästvänlighet 24/7, tur att det är bara 2 veckor kvar av praktiken för man känner nog sig liiite utnyttjad om man måste packa upp varor & föra ut dem i hyllorna 6-7 timmar om dan.. Och ingen annan ger ett sken av att försöka hjälpa till. Undrar hur fan dom får varorna uppackade & till hyllorna när jag inte är där ?!


Vi e bra ..

Jepp, idag visar Tobias sin händiga sida genom att spika fast högtalartrådarna i listerna i rummet. Jepp jepp och idag visar Piisa sin händiga sida genom att sitta och titta på när Tobias spikar fast högtalartrådarna i listerna i rummet.

Pizzarally

Har just varit och ätit på baren.. Pizzarally e bara så bäst! E hemma hos tobias nu med lukas, simon och anton.

Min dator e sååå slö ..

Tur att tobias finns, min lilla söta datanörd! För några dagar sen tyckte han att jag skulle reda upp i min dator (han hatar oreda & i sin egen dator är allt snyggt och prydligt i mappar) & scanna den .. Men lat som jag är orkade jag inte och sen glömde jag bort det. Och ja jag vet, jag går på en datalinje och borde ha världens bästa (det har jag, iallafall enligt mig själv),snabbaste och coolaste dator men det är liksom inte min grej dethär med att hålla ordning på saker och grejja med själva datorn är mer för bildhantering & webbdesign. Men nu till dagens händelse, tobiasfick nog & har fixat och trixat så nu är datorn lika prydlig som hans nästan tror jag och så sitter han och kör en massa registry cleaner och sånt så den ska sluta vara så slöööööööö. Sen ska vi väl feta oss framför tv'n eller nåt och äta massor med chips och dipp. MUMSSSSS

DIN KLASS
Umgås du mest med: tobias & andré
Tycker du är snällast: tobias
Skulle du klara dig utan: peter r
Tycker du är ful: eeeeh
Har förändrats mest under läsår 07/08: ingen aning
Tycker du har en fin personlighet: tobias
Har minst vänner: peter
Har bäst betyg: tobias
Känner du minst: peter r
Umgås du med på fritiden: tobias
Har du varit till under sommaren: tobias
Saknar du att umgås med: -
Är din idol: -
Tycker du är skummast: peter r
Har svårt att vara tyst & stilla: allihopa
Tycker du är bäst: tobias

Hur många:
Går i din klass: 8
av dem är killar: 7
tjejer: 1

Vem är bäst på:
Matte: armin
Bild: jag
Slöjd: ingen aaaning
Idrott: jag

Random
Tycker du att nån kille i din klass är snygg: tobias
Någon tjej: haha
Finns det någon i din klass som du hatar: njä
Finns det någon som du saknar just nu: njä
I sånna fall, vem?
Har du någonsin pussat någon i din klass: tobias
Anser du din klass som stökig: njä
Älskar du din klass? int vet ja nu

Höstlov finally !

Undrar nog vem som plockar upp varorna i butiken medans jag är borta nu, för ingen gör ju inte ens en min av att vilja hjälpa till när de inte har nåt annat att göra utan bara sitter i kafferummet.. Plockade upp 4st stora pallar med varor på idag i sammanlagt 6½ timme & förde ut dem i hyllorna! Det är ju inte det jag är där för utan för att lära mig kundbetjäning.. Nacken börjar vara ganska stel nu vid dethär laget av allt tungt som ska lyftas hit och dit, gissar det var därför jag blev så yr igår så jag åkte hem ( hade plockat upp 2½ pallar av 4 igår före jag fick nog och åkte hem ). Men nog klagat! Höstlov i 5 dagar nu ^^,

Tobias's kusiner dennis & casper fyller 4 idag så dit ska vi sen och mumsa tårta.. Blir kanske att åka till nyström imorgon eller på fredag ( bara tobias skulle kunna bestämma sig nångång ). Funderar på att åka och klippa mig också, börjar bli lite irriterande långt nu eller pannluggen är irriterande, utväxten börjar synnas ganska bra också så skulle vilja få det mörkbrunt nu, eller det närmaste man kan få till min normala färg för nu börjar jag sakna den lite väl mycket.

Shoolavippen !

Igår hände inte så mycket förutom att vi var med och gjorde så att hela stormreaver servern kraschade 2 ggr. Typ nåt över 240 ally's hade samlats i för att åka och raida Ogrimmar (horde's huvudstad) och på båten till Rachet kraschade servern 3 ggr .. Sen så raidade vi Kar också, första gången jag är med på nåt såndär och jag fick två mycket välbehövda epixxxxx ! Mums ^^, Så nu ser min fina mage ännu lite bättre ut på pappret.


240~ ppl i Lakeshire

                        
haha hitta en väldigt gammal bild          och nu ser hon ut såhär
på min mage ..     




Idag så har det varit detdär vanliga.. Ni vet, plocka upp varor föra ut dom & sen sitta i kassan. Tobias hade varit och övningskört + teorilektioner så han kom hem först 6tiden och efter det så åkte vi hem till mig.. Ska titta färdigt Da vinci koden nu bara han kan slita sig från xandros nån gång.

Puss på min tobias

Gaah ..

Hela dagen har varit åt skogen från att jag vaknade tills tommy & co kom hit nu. Och det går inte så bra att dölja det heller tydligen för tobias har märkt av det för det syns på honom att han är orolig.. Det blir bara såhär när jag inte vet vad jag ska syssälsätta mig med och när jag bara funderar på en massa skräp! Tobias ville igår ju åka till nyström idag och då skulle vi ju åka hem till mig efteråt men idag så ville han inte det tydligen när han inte ens har ringt och talat med killen.. Skulle ha varit skönt att få åka hem en stund (visst jag kan ringa min föräldrar när som helst och de kommer och hämtar mig men det är så förbannat tråkigt utan tobias att va hemma, förlåt men det är bara så..), konstigt att aldrig tobias mamma & pappa får nog av oss två eller iallafall av mig som ju typ 2/3 av veckan är här nujust.. Nu är tobias & co ut och inspekterar hans ford mondeo som han ska ha tills de åker till sve och hämtar hem en s40.. Bara så intressant eller hur att sitta i en bil och studera inredningen + varför den är så bra eller dålig? Ops nu åkte dom visst på en provtur också, 5 killar inträngda i en liten bil, mumsigt..

Usch vad jag låter irriterad men det är bara så jag är idag och jag kan inte förklara varför. Blev bara ännu mer irriterad när han sa att tommy & co fick komma hit när de ringde ikväll just efter att vi hade bråkat lite om WoW (dumt jag vet men det är sant..) så det bråket är inte upprätt än heller, det bara tog en paus där efter att tobias sa "men satan slipp då!" & jag tittade surt på honom tillbaka.. Ojj nu kommer dom in tillbaka, bäst att sluta.

Zlatan - Världens bästa fotbollsspelare ?!

Var har svenskarna fått det ifrån? Han har aldrig ens varit bland de 3 bästa fotbollspelarna i världen.. Blir bara så störd på dendär reklamen på tv6, den bevisar bara ännu mer den fördom som jag har om svenskar! De gör inget annat än överdriver allt till deras fördel som att alla svenskar är bäst och att de alltid är guldfavoriter/förhandsfavoriter enligt deras kanaler när det gäller sport t.ex. fast dom inte alls är guldfavoriter/förhandsfavoriter! DET GÖR MIG SPYFÄRDIG punkt slut.

Föresten pappa vi kommer kanske hem imorgon iallafall. Får se om det händer nåt här först före vi bestämmer oss..

Blev en hemmakväll då ..

Alla satt hos Österberg, sen råkar tobias säga att han hade laddat ner nåt nytt spel och på mindre än 3 minuter va vi hemma med brage & lukas i hälarna, tänk att nåt spel kan vara så intressant (alla 3 sitter & trängs med nunnorna tryckta mot dataskärmen).. Sen ikväll blir väl att se dendär Family Guy filmen som vi laddat ner bara brage och lukas har åkt, eller så stannar de också kanske. Vem vet? Det sägs att den är bättre än The simpsons movie och det hoppas jag verkligen för den var urdålig! Det kändes som om hela storyn var gjord för 7åringar eller nåt..

Föresten pappa om du läser detta så säg åt mamma att jag funderar på att inte komma hem nåt denhär häljen utan först på måndag för på onsdag ska vi tydligen på nåt kalas någonstanns & sen är det ju höstlov och då kommer vi väl nog till nyby också nån dag..

Äntligen är det fredag !

Känns skönt att få ha ledigt nu i två dagar. Ska och äta till baren med gänget kl 5 men jag är fortfarande så mätt från igår och från lunchen idag så jag får nog inte i mig nån mat.. Får se vad som händer sen ikväll då, ingen vet nåt som vanligt.



trött.nu

Hem hem hem ..

Sitter och väntar på att tobias ska komma hem från praktiken så att vi kan åka hem till nyby över natten.. Känns lite onödigt men behöver nya kläder & så är det nog lite skönt att se mamma och pappa också. Idag har jag gjort det vanliga på praktiken, är supertrött just nu och funderar på att gå och sova en stund..

Apvrål & mumintroll ..

Har just kommit hem från praktiken och jag är dödstrött.. Trodde inte det skulle vara ett så jobbigt arbete att jobba i affär men där hade lilla jag fel fel fel fel. Sitter och mumsar i mig apvrål just nu, kan det finnas nåt godare? Tobias skulle ju ha varit hemma nu från övningskörningen men det mumintrollet hade glömt att de hade teori där från 4-½6 också i närpes.. MORRR!

Nej nu ska jag titta på tv, trycka i mig apvrål och mysa med Biper vilket kommer att resultera i att jag kommer att se ut som en stor fet angorakanin om typ 10min..


Ingen praktik ..

Har haft ont i magen hela natten och inte kunnat sova så jag ringde och sjukanmälde mig till handledaren, så det blev inge praktik idag.. Låg och vände och vred på mig till åtminstone halv 4 innan jag somnade sen steg tobias upp kl 8 och då när han hade åkt somnade jag om igen och sov till 12 ungefär men är fortfarande trött.

Har suttit och försökt fixa till en ny header nu i 2h och mina stackars nerver orkar inte att sitta och pilla mer i photoshop just nu så denhär får duga. Tobias kommer inte hem från praktik före typ kl5 så vad ska jag hitta på att göra nudå?

Rastlös ..

Hemma igen, tänk att aldrig mamma & pappa kan hålla sig borta så länge som dom säger varenda gång dom åker iväg till Norge.. Denhär gången kom dom hem efter 9 dagar! Va är nu det för sätt när jag och tobias hade planerat att få vara ensamma här en helg till.. Dom skulle ju inte komma hem före nästa onsdag! Men de hade nu köpt 1kg choklad åt mig som får räcka som muta.

Har funderat lite på dethär med att flirta med andra när man ändå är ihop med någon redan. På resan så var det en som visslade åt flickorna som han mötte i korridoren & blinkade åt dem osv, flera ggr och han har ju en flickvän! Det där fick mig att börja gilla honom ännu mindre än förr och han påstår att han och hans flickvän har det sååååå bra, men varför stod han då och kramade & höll på med en i trappan på båten? Och kom inte å säg att "han visste inte vad han gjorde för han var full!"  Det är bara bullshit för han var allt annat än full! Sen så kommer han helt ogenerat upp till oss andra och pratar som förr efter att han hade sett att vi sett honom med dendär.. Jag blev bara så arg så jag måste gå därifrån för att lugna ner mig! Tobias och jag funderade över detdär igår och kom fram till att man gör ju inget annat än sårar motparten om man gör sådär och att vi aldrig skulle sjunka så lågt som att göra sådär mot varandra. Funderade också över hur hans flickvän skulle ta det om hon skulle få veta, har så god lust att berätta det för henne men jag vill ju inte förstöra nåt mellan de båda heller..

Men nu ska jag trampa iväg och möta jessica.


Sverigeresan var kanon !

Sammanfattningen av Sverigeresan med ett ord är kanon. Fastän man var ensam flicka bland 16 pojkar (rullstolselin räknas inte, för hon var inte med oss en ända gång på hela resan, bara i bussen men hon satt ju längst bak och alla andra trängdes i mitten av bussen). På båten dit satt vi alla mest i skybar och drack drinkar & gin, mumsigt värre. Tydligen hade tobias & andré fått för sig att gå upp och sjunga nothing else matters också när det var karaoke(kanske lite för mycket drinkar för de båda?) efter att jag gått och sova. Gulin hade filmat det hela men den filmen var inte så mycket att skryta om när bilden bara gungade fram och tillbaka och inget hördes av de två dårarna utan istället var det Gulin själv som hördes när han sjöng för full hals(även lite för mycket av det goda där kanske?). I Sverige sen så var vi till tekniska muséet, tråkigt för fem & en halv ungefär, sen åkte vi till kungenskurva där jag och tobias stack iväg med thomas, tobias bror, för att äta och sen åkte vi hem till honom och ansofi en stund. Sen tillbaka till båten och jisses vad det gungade på vägen hem! Jag min lilla lyckost blev förstås sjösjuk och spydde 2 ggr.. I bussen var ena halvan av gänget krapula och andra halvan åt godis.

Idag har jag varit på prakitk igen, plockat upp i hyllorna och gissa om jag kommer att vara värsta bodybuildern om 5 veckor! Vet ni hur tung en förpackning med stora hundmatspåsar är eller 12 st mjölpåsar á 2 kg styck är i en och samma låda ?? Jag kan berätta att dom är fanimig tyngre än ni tror.. Nu ska jag kila iväg till baren för att äta med tobias och co.


fråga inte varifrån han plockade den där minen..
:D