Lägesrapport!

Förra inlägget skrev jag när jag var så otroligt stressad över allt som låg framför en, hatar att vara ovetandes om en massa när det bara slutar med att jag funderar,funderar och funderar! Nu känns framtiden mycket ljusare, fick ett samtal från korsnäs kommun att det fanns en ledig 2r+k inne i Korsnäs MEN det var en person som var före oss på listan, så på måndag får vi besked om vi får den eller inte. Hoppas så in i norden att vi skulle få den, 57m2 och hyran var inte alls dyr.. Jobb har jag också fixat till hösten, blir Sale och Charley's Bar i Malax. Så just nu känns allting så himla bra !!
Har arbetat 17-23.30 ikväll och är nu hemma i Nyby utan Tobias, känns som om halva mig fattas när han är där långt borta i Korsnäs.. Imorgon är det en ny arbetsdag, så blir att hoppa isäng nu, gonatt!

!!!?!

Jävla skit. Hatar, hatar, hatar militären och allt fan som har med de där pajaserna att göra!! Hela skiten förstör alla planer som vi har haft.. Civiltjänst hit och dit, ta er i röven. Är så himla uppgiven, arg och ledsen så det går inte att förklara! Jag vill inte, tänker inte och vägrar att flytta själv till Vasa för att studera vidare i höst om jag slipper in, vill inte heller börja pendla emellan och sitta å köra bil utan om jag får säga som jag själv känner och tänker så vill jag ta ett mellanår, arbeta och bara vara bort från studielivet en stund. För det finns 2 ställen där jag kan få arbete ganska så säkert.
Men alla som man pratar med så vill att jag ska fortsätta att studera och isåfall pendla emellan men JAG VILL INTE!
Alternativet skulle vara att båda flyttar till Vasa och T får ta sin civiltjänst där, men han vill vara på Korsnäs kommuns tekniska avdelning och inte i Vasa, och jag förstår honom. Och jag är iallafall inte så pigg för att studera vidare iår ÄVEN om han skulle vara villig att flytta..
Dethär betyder ju inte att jag inte vill studera vidare, klart jag vill men inte iår! För så smart är jag nog så jag vet att man inte kommer någon vart med bara en datanomexamen.
Känns som om allt bara hopar ihop sig till en enda stor röra, önskar att sommarn skulle vara över innan den ens har börjat.