Minigolf, de ni !

Idag har det hänt en del, åkte hem till nyby bland annat och tänka sig att det krävs att man börjar stortjuta förrän någon faktist fattar att jag är skittrött på att köra av & an med det vita åbäket och att jag vill ha den bil jag har suttit och väntat på i över en månad och jag har fått höra varenda vecka " Jomen nästa vecka är den nog klar! " Jovisst ! Men nu känns det lite bättre iallafall för nu har verkstaden lovat dyrt och heligt att biljäveln ska vara klar tills fredag.. Tänka sig.
Sen efter att T hade slutat arbeta och tagit sig hitåt så åkte vi en sväng till åminne för att spela lite minigolf med André som vi inte sett på ett tag, men tyvärr så tog kamerabatteriet slut väldigt snabbt så det blev inte många bilder.
T

André

Hittade också några bilder från när jag tvättade transiten förra veckan ..

nästan 2 månader ..

Ingen biljävel denna vecka heller tydligen.. Nu börjar jag bli innerligt trött på de där jävlarna som inte kan stoppa i min växellåda !! Härregud dom har vetat om bilen ända sedan i början av maj men icke sa nicke! Har talat med pappa och han skulle ringa och härja med de där typerna, om inte bilen är fixad på måndag så åker jag efter den själv på min alldeles lediga dag och kör den till en annan verkstad för nu orkar jag inte längre med den här skiten ..

Annars verkar hela dagen barka åt skogs också antagligen, väldigt bra.

Äntligen lugn och ro..

Har varit en lång dag, och tydligen har jag också hunnit bränna mig lite på armarna fastän jag smörjade som ett tok före jag åkte från Korsnäs.. Matchen som Julia var med och spelade i slutade 1-1 och hon spelade riktigt bra, hon verkar ha det där med passningar på klart när hon alltid hittade någon när hon fick bollen.Duktiga jullebullen ! Måste nog åka någon mera gång och titta bara man har tid. Tattade lite foton från Ch's blogg när jag själv glömde kamerakortet hemma i Nyby, typiskt..
 
mamma & jag

Julia på språng

Och herregud vilka personer det finns, kan inte säga annat. Skulle jag själv ha ett barn skulle jag gladeligen följa med och titta på t.ex brottning om barnet tränar just det och har någon match fastän jag inte är intresserad av det igentligen men man vill väl se sitt eget barn hålla på med det det tycker om och bli lite delaktig när man ändå inte kanske ser barnet i fråga så ofta ?! Ibland undrar man nog med vad vissa tänker.

Midsommarn och måndan

Fredag - Vaknade hemma i Nyby, letade som ett tok efter min digikamera men den är nog på bushumör och tänker gömma sig tills jag inte alls behöver den som vanligt. Sen efter att vi ätit mat tog vi vårt pick och pack och körde till korsnäs i varsin bil.. Satt och tänkte för mig själv där i bilen att tänk vad allt har gått snabbt! Var 16 år, snart 17 och T var 17 när vi blev ihop och då tyckte man å härrijesses så långt det är tills T får bilkörkort fastän det var samma år och nu helt plötsligt sitter vi här båda 18 år och han snart 19 och kör i varsin bil för vi har varsit sommarjobb med olika tider. Allt har gått på ett klick känns det som just nu och allt känns så bra! Meen tillbaka till dagen då, kom hem och latade oss lite för att sen åka till Marina & Hans för att äta mat, myyycket mat verkligen. Revbensspjäll var en av rätterna och det var mums! Har föresten börjat dricka vitt vin nu också, de ni. Spelade lite fotboll med tvillingarna Dennis & Casper, spelade kubb och sen bar det av till Molpe en sväng där var det passligt mycket med folk och kul hade vi med Marina, Hans, Siv & Stefan dom verkar veta hur man ska göra för att ha kul som inte de andra vet. Men återkommer till det där senare, kom hem där runt 3 och jag trodde att morgondagen skulle gå i huvudvärkens tecken.

Lördag - Vaknade sådär passligt runt 1 och fick höra av Björn att alla skulle och grilla till hans villa på bredskär eller vad det heter, fine tänkte vi och åkte dit till 6 tiden för att grilla, men förstås hade björn fel nyckel så det blev att åka och hämta en ny. Under tiden som T och Björn åkte och hämtade den riktiga dök 2 pers till upp som gjorde så att man visste att kvällen skulle bli blää.. Grillade sen allt vad vi hade med oss och det var supergott! Äpplen, tomtater, lök och kött + gunillas specialkrydda så allt var mums. OCh ja kvällen blev nog blää, slutade med att 5 pers satt och spelade pidron samtidigt som de gnällde över musiken och resten så talade lite och drack någon öl förutom jag & jonas som var chaffisar. Men det var liksom ingen fart i någon utan alla blev störda på gnällisarna, tycker dom kan va tysta när dom inte orkade ta med egen musik utan ville att T skulle ta med MacBook'en och alla vet ju att där finns bara Metallica.. Där runt 11 tog vi MacBook'en och åkte iväg till åminne jag, T och Lukas och då ville minsann gnällisarna att vi skulle stanna så dom hade någon musik. Jovisst.. I Åminne var det inte heller mycket folk, mest bara små 14-15 åringar som sprang och rökte i högklackat.

Söndag -
Dagen gick i lathetenstecken och vi rörde typ inte en fena.

Måndag - Jobbade från 10 till 7, var mycket folk så var nog rätt så trött i benen efter allt spring sen på kvällen, undrar då hur det blir denhär lördan när det ska vara marknad & streetrace här om de som annordnar streetracet säger att ungefär 1000 pers ska komma och titta och baren är enda som har mat, Ska jobba då från 12 till 8 och bara stå i kassan, kommer garanterat att vara stressigaste dagen ever.

Idag - Ska hem till 3 ungefär med 5 pizzor, tror mamma blev glad när jag ringde och frågade om de ville att jag skulle ta hem några pizzor.. :) Sen så hade jag tänkt skrubba av transiten lite kan ju inte lämna den sådär åt moffa sen i helgen när jag får opeln för den är mera brun och grå än  vit..

Nybliven lastbilschaffis minsann ..

Klarade lastbilsuppkörningen hur bra som helst igår så nu står det BC på mitt körkort. ÄNTLIGEN ! Inga mera köror till vare sig Närpes eller K:stad, inget mera pluggande, allt är bara så klart det kan bli just nu. Fick 50€ av mommo för att jag har klarat det hela och nu sitter jag som bäst och funderar vad dom ska spenderas på.. Blir väl antagligen bensin, för nästa vecka så är astran klar! Wihiuu, så inget mera lyssnande på finnradio och 80km/h timme där det är 100km/h, ingen mera stor, bökig och skitig transit (jag tänker tvätta den innan jag lämnar tillbaka den) och det bästa av allt behöver inte fundera på om moffa behöver bilen någon dag eller inte.

Nu till nästa stora livsviktiga fråga.. Vad händer & var ska vi hålla till på midsommar ?!
Som vanligt vet ingen ingenting före den dag allting sker, börjar bli van med det nu.

Heljen var bra bättre bäst men var är den blåa bilen ?

Rubriken säger väl allt tror jag ? Och igår så arbetade jag hela dagen så det blev inte så mycket gjort när man kom hem där runt halv 8 efter att ha spilt ut heeeeeela ämbaret med vatten när vi moppade golven.. Smart, bara så smart. Idag är det samma som gäller, jobb från 11-19 och sen imorgon ska det brummas iväg till K:stad för lastbilsuppkörningen och sen en liten visit till farmor & farfar efteråt.. Men halåå hur länge tar det att fixa en växellåda till en bil, jag har svaret; nästan 2 månader tydligen och bilen har ännu inte fått någon ny växellåda, tog typ 1½ månad före den där listiga typen någonstanns kom på att han skulle skicka lådjäveln så nu börjar jag bli trött på allt det där! Har börjat undra om det faktist inte är lika bra att fråga moffa om jag får låna transkiten hela sommaren men sen tänker man på nytt.. Njääe hellre vill man ju nog köra med en normal bil men det är inte speciellt kul om man inte ser röken av den normala bilen före efter midsommar om man har jävligt tur och hamnar att låna T's bil varje gång när man skulle till Närpes och K:stad pga det där lastbilskortet, hade ju tänkt låna farmors bil över sommaren bara för att slippa låna T's bil de långa sträckorna..! Går nog bra att köra med transiten mellan Korsnäs och Nyby men inte längre än så tack.

Spänningen och dramatiken fortsätter nästa vecka Tack och Hej !

Vilket ruggigt väder ..

Åhh vilken konstig dag det är idag. Redan när klockan var 2 och jag började jobba kändes det som det skulle ha varit kväll för att det var så mörkt och ruggigt! Arbetsdagen gick fortare än vad jag hade vågat hoppas på och vips så var klockan 7 och det var dags att sluta för dagen, hade lovat Elisa att komma och titta när hon friidrottade på sportplanen så åkte dit en sväng och tittade och skjutsade sen hem henne. Och här hemma hos T var ingen hemma förutom en fet och tjock frass som vill ha ännu mera mat så nu sitter han bara och jalmar.. Har ingen aning vad jag ska hitta på nu, hoppas T kommer hem snart han var ut och körde med Anton och de letade efter trådlösa nät som inte hade någon kryptering här i Korsnäs och de hade nog hittat en del tydligen.

Låång lång dag

Kan inte säga annat. Steg upp där runt 7 och åt lite och brummade sen hem mot Nyby för idag var det min lediga dag och den tänkte jag tillbringa med mommo och sälja tomater! Provade på att köra husbilen för första gången och det gick nog helt bra, förutom att mommo är lite för stressad ibland och vill att allt ska gå snabbt och på hennes sätt och ingen annans. Julia var också med till sundom så vi traskade till skolan och tittade lite vad som fanns där och hittade en fotboll så vi spelade fotboll rätt länge så är slut ännu efter det! Nu sitter jag här på T's MacBook och väntar på att han ska duscha färdigt så vi kan titta på något Arkiv X avsnitt och usch vad man kan bli slut i huvudet, spelade lite badminton med mamma ikväll också före T kom och vi gjorde inget annat än bara skrattade för båda var så trötta och snurriga i huvudet.. 

Imorgon är det jobb igen från 2 till 7, hoppas dagen går snabbare än snabbast, vet inte riktigt varför jag vill det men så är det bara. Känns som lite konstigt att inte se T varenda dag 24/7 nu när han arbetar varenda vardag mellan 9 och 5 och jag har mina egna tider, känns som om vi inte hinner bry oss om varandra lika mycket som förr eller hur man nu säger det när båda ända är ganska så trötta efter varje dags arbete vilket känns lite jobbigt iallafall för mig nu när jag tänker på det.. Tur att båda är lediga nu den här helgen så att vi förhoppningsvis kan åka ut till Kalvgrund eller liknande och bara ta det lugnt.

Klarade föresten lastbilsteoriskrivandet igår också så hipphurra för mig! Nästa onsdag har jag förhoppningsvis ett C att lägga till på mitt körkort om jag har tur.

MacBook !

Heehe. Har tattat T's nya MacBook och nu kommer han aldrig att få tillbaka den! Den är helt perfekt, väger lite, tangentbordet är bekvämt och skärmen är mums!


Har varit lite trögt på sistone

Det har varit ganska mycket den senaste veckan så när man äntligen har satt sig ner vid datorn en stund så spelar man hellre WoW eller nåt istället för att skriva blogg. Har börjat sommarjobba som sakt och jag trivs jätte bra på baren, niemas problemas där, sen så har jag även börjat träna fotboll igen får bara hoppas det kommer mera folk på träningarna så man kan spela och inte bara passa och skjuta på mål. Är ledig idag och håller på att klättra på väggarna typ här, T är första dagen i sitt sommarjobb och där så inventerar dom den här veckan så jag gissar han kommer att vara slut när han kommer hem där efter 5 idag. Funderade igår ifall jag skulle åka hem idag när jag inte har så mycket att göra här när T jobbar och jag är ledig men på onsdag efter att jag varit till Närpes och övat på lastbils skrivandet så tar jag väl nog en sväng hem för jag börjar först kl 9 på torsdag så jag hinner ju bra hit tillbaka då på morgonen och byta bil med T, för han ska ha volvon och jag tar hans ford på onsdag för jag vill inte köra med transiten till närpes, NEJ TACK! Men annars är det nog bra att ha den bilen lånad fastän den är lite stor och bökig men man tager vad man haver. Och tänk vad kul det är att tanka transiten mot T's bil som exempel, menar liksom med T's bil så stoppar man in 20€ och får ca 17-18l med bensin men när jag tankade transiten här om dagen så stoppade jag in 20€ och fick 21l med diesel. Haha, den dagen var jag glad. Annars rullar väl allt på som vanligt, känns lite knapert i plånboken när det inte kommer in något studiestöd eller liknande nu och när jag inte vet när jag får lönen men det ordnar nog sig och så är det lite stressigt med det där lastbilskortet också, det ska ju vara avklarat före 20 juni! Så på onsdag får jag förhoppningsvis byta skift med Jenny så att jag hinner till närpes och öva på kvällen och sen nästa vecka skriva och veckan efter köra upp. Är lite stökigt när arbetstiderna är så sena de här 2 veckorna men får se hur det går. Huvudsaken är att det kommer in pengar.