FF!

Mamma och pappa är ute och reser med husbilen till Swe/Norge och vi får ha huset för oss själva! Det är faktist riktigt roligt och skönt att äntligen få vara lite i fred. Känns ju typ som att detta skulle vara mitt och T's hus nu :D Tredje natten irad som vi sover här och det lär nog bli många fler, har ju tillochmed varit till Prisma och storhandlat haha!
Talade med pappa idag och han berättade att när de var ute och vandrade i Björkliden i bergen där så hade de gått över en bäck och när de kom tillbaka så var en helikopter och lyfte bort bron som de hade gått över, så de hade inget annat val än att vada över i det kalla vattnet! Mycket ska man tydligen vara med om varje år, snöstormar, stenras och mycket mer händer när man är i Norrland och Norge..
Btw fick veta i onsdags på kvällen att jag hade fått 4H verksamhetsledar arbetet som jag hade sökt i Korsnäs! Så igår var sista dagen som arbetare på tvålfabriken och gissa om det kändes skönt när dagen äntligen var över.. Är så himla glad och lycklig över det nya arbetet, kommer garanterat att lära mig mycket och få nya erfarenheter i ledarskap. :)
Ikväll var Jimmy över hit och hälsade på, talade mycket skit och så grillade vi korv i kakelugnen, mumselimums!

Beroend..

Omg, kan det finnas något godare än Marabou's nya chokladplatta? Köpte 2 stycken i fredags på K-Hallin i Närpes och nu finns dom inte mer.. Vill ha mer! Synd bara att Sale och Sandström inte har dom där ännu.



Har annars skickat in CV'n och arbetsintyg till styrelsen för 4H i Korsnäs, så nu är det bara att hålla tummarna tills dom brakar av! Vill verkligen slippa ifrån Dermoshop. Blir bara dummare och dummare för varje dag som går av att vara där.. Iallafall tyckte hon jag skickade mailet till att det var en snygg och bra CV, pluspoäng till mig! :D



Över 300€ fattigare har jag också hunnit bli, eller blir snart. Hade ju värsta shoppingdagen med Jessica förra tisdagen och där flög verkligen pengarna iväg! Men blev ju förstås några klädesplagg rikare. Och sen så har jag också hunnit beställa hem en ny HDD på 250GB åt datorn + 2GB RAM. Hoppas det hinner komma den här veckan! Behöver verkligen större HDD, även fastän jag har den externa 500GB..


Imorgon är det Nyby som gäller, saknar faktiskt mamma och pappa lite. Hur konstigt det än låter! ;)