Stockholm '10

Nu har vi varit här i Stockholm i sen torsdagskvällen, planet som vi flög med var bra och det var även molnfritt en stor del av resan så vi såg ganska mycket saker på marken, såg otroligt coolt ut med all vägbelysning och liknande!

Igår så var det då fredag och vi gick till Globen och åkte upp i SkyView, väl i gondolen så var det nån italienska som talade så högt så jag och Ann-Sofi först trodde att det var någon som talade i högtalarna. Efter turen i SkyView så skaffade vi oss ett 3 dagars kort till tunnelbanan, bussarna och spårvagnarna. Så nu har vi kört mycket sånt, börjar faktiskt känna igen en hel del ställen och var man ska stiga på och stiga av för att komma dit. Men iallafall, sen så åkte vi in till Sergelstorg och tittade i butiker, hittade ett par skor, sen på kvällen åkte vi till Hard Rock Café, dit kom även Mats och Krister, vi åt revbenspjäll, drack några öl och drinkar.

Idag så har vi tagit det ganska lugnt, åkte ut till Skansens julmarknad och vandrade runt där en stund, det var till och med första gången som Thomas och Ann-Sofi var dit. Där fanns allt möjligt som de sålde från gamla trävagnar. Ikväll har vi ätit wienerschnitzel med franska och beasås.






Skansen!


TrippTrapp

Dagarna går i ett hujj nuförtiden verkar det som! Arbetet som Korsnäs 4H's ledare tar snart slut och då vet jag inte vad jag kommer att syssla med. Men nu just rullar allt på som jag vill, klubbtimmarna är i full gång och farsdagsbakningen gick bra, men deltagarantalet var ju inte det bästa precis. Inte om 40 barn är anmälda och bara 20 dyker upp! Nästa veckas torsdag sticker T ♥ & jag iväg till Stockholm för att hälsa på hans bror och dennes fru, räknar dagarna! Och medans vi är där är det lillajul så nu behöver jag planera inför julmarknaden som hålls i Korsnäs medans vi är där borta på andra sidan Östersjön. Bordet/n är fixat, lotterivinsterna är fixade, nu fattas bara kransarna :)


Första snön!

Inatt har det tydligen snöat en del, eller iallafall så att något lämnade kvar på marken. Skråttin gillade inte precis snön och kylan imorse när vi skulle åka hem till Nyby och börja på med veckans jobb, först så var 3 dörrar + bakluckan återfrusen och sen när vi skulle åka iväg tyckte Skråttin att det kanske var läge att visa att jag inte hade haft i någon motorvärmare och att det nog var bäst att inte starta idag så jag hoppas de där startgrejjerna (mamma sa vad de hette men jag kommer inte ihåg längre) blir utbytta när bilen ska på km servicen.. Men hem kom vi iallafall, arbetade en par timmar och sen tog jag en paus för att gå ut och fotografera lite med Canon 450D, något som jag inte har gjort på länge! Så här kommer lite bilder från idag..















Hoppas ni gillar dem, för det gör jag!

Klubbis!

Åhh va jag e glad och stolt över mig själv! Har haft första klubbtimmen av många med de barn som bor i Taklax i kväll, och det gick bättre än förväntat. Allihopa var de snälla, lyssnade och pysslade på. Vi hade allihopa varsin bräda, där man limmade på vit mossa, kvistar, och annat smått och gått, sen gjorde vi en tomte som vi stoppade bland allt detdär på brädan. Sen så sprang vi även av oss lite energi i gympasalen förrän vi slutade! Det känns så otroligt skönt att det gick så bra, fick en hel stoor dos med självförtroende som verkligen behövs. :) Får vänta och se tills torsdag hur det blir med klubbtimmarna i Molpe och Korsnäs eftersom det bara var 3st från varje by som ville vara med så det blir med stor sannolikhet att försöka slå ihop de två grupperna.
Nu har T och jag bara tagit det lugnt och spelat lite WoW, vi levlar varsin "gubbe" ihop för första gången på över 2 år, de ni! Det är som lite svårt att levla ihop när T är så jädra snabb och jag tar det i min egen takt, men hittills går det bra iallafall och roligt är det! Men nu ska jag varva ner och titta lite TV. God natt!