Stockholm '10

Nu har vi varit här i Stockholm i sen torsdagskvällen, planet som vi flög med var bra och det var även molnfritt en stor del av resan så vi såg ganska mycket saker på marken, såg otroligt coolt ut med all vägbelysning och liknande!

Igår så var det då fredag och vi gick till Globen och åkte upp i SkyView, väl i gondolen så var det nån italienska som talade så högt så jag och Ann-Sofi först trodde att det var någon som talade i högtalarna. Efter turen i SkyView så skaffade vi oss ett 3 dagars kort till tunnelbanan, bussarna och spårvagnarna. Så nu har vi kört mycket sånt, börjar faktiskt känna igen en hel del ställen och var man ska stiga på och stiga av för att komma dit. Men iallafall, sen så åkte vi in till Sergelstorg och tittade i butiker, hittade ett par skor, sen på kvällen åkte vi till Hard Rock Café, dit kom även Mats och Krister, vi åt revbenspjäll, drack några öl och drinkar.

Idag så har vi tagit det ganska lugnt, åkte ut till Skansens julmarknad och vandrade runt där en stund, det var till och med första gången som Thomas och Ann-Sofi var dit. Där fanns allt möjligt som de sålde från gamla trävagnar. Ikväll har vi ätit wienerschnitzel med franska och beasås.






Skansen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0