Guess what?!

Jag trivs verkligen inte på Dermoshop, det går bara inte! Blir ju galen av att gå runt i en cirkel 8h/dag och plocka "Anti-Wrinkle" crap åt ansikten och liknande som förmultnade gamla tantor som inte har något annat att spendera sina hårt besparade pengar på sitter och klickar hem. Varenda gång jag tar ut en faktura ur maskinjävlen där det är en massa anti-age grejjer med så blir jag ännu mer deprimerad, varför kan man bara inte få åldras naturligt utan kvinnor i 40-? ska numera se ut som 25 år. Jag tycker min mamma är vacker som hon är, hon skiter i smink och sånadär saker som döljer ens ålder. Istället motionerar hon och håller sig frisk, det är det man ska satsa på..!
Men nu tillbaka till saken, jag trivs verkligen inte.. Har varit där 2 dagar nu och det räcker gått och väl! Vet inte hur det blir med Charleys Bar i Malax heller när hon aldrig hör av sig som hon sa, funderar stenhårt på att ringa och kolla läget, för på Dermoshop vill jag inte stanna. Tänkte idag när det kom en ny en dit från Varamiespalvelu, "stackars jävel, har du också hamnat i dethär grodträsket".. Man kan ju inte utvecklas och lära sig något nytt där, jag vill lära mig nya saker!

Ändringar..

Fixar ny design, forsätter imorgon!

All tid i världen, nästan..

Sommaren är över, sommarjobbet börjar sakta lida mot sitt slut och jag har all tid i världen att skriva på bloggen, nästan. Nu har vi stängt på Åminne alla måndagar-tisdagar, sen i september så har vi bara öppet fredag-söndag men har talat med varamiespalvelugubben igår och det lät som om jag skulle få vara på Dermoshop hela september, hatar stället men det är iallafall ett jobb.

Denhär sommaren har jag lärt mig otroligt mycket, både om mig själv och min omgivning. Att alla kanske inte har det så bra som de ser ut att ha och alla döljer vi något för andra, så är det bara. Om det är stort eller smått det kvittar, alltid är det något.

Min relation till mamma och pappa har också ändrats en hel del, känns som om vi har fått en mer vuxen relation till varandra och det gillar jag skarpt! Jag vet att jag kan lita på båda två till 100% när det verkligen gäller.

Vänner, det har jag väl några av men inte några riktigt nära vänner förutom min ena moster och min äldsta kusin. De andra vännerna består till 98% av pojkar, vet inte riktigt hur det har blivit så men jag trivs bättre i deras sällskap sist och slutligen än vad jag trivs i en massa flickors sällskap. Det är som mindre tjaffs och mer hålligång så att säga.

Men nu ska jag och Skråttin bege oss hem till Nyby för att fixa lite på Skråttin med moffa och för att testa rullorna jag tog hem från Ch's. Undrar nog om jag minns hur det var man gjorde längre :D

Nu är snart hösten här igen!

Denhär sommaren har gått så fort! Känns som att det var just jag fick min examen och vårt lägenhetsletande började, men det har tydligen gått 2 månader sen dess och lite till! Har ju fortfarande inte hittat någon lägenhet i Korsnäs, börjar bli frustrerande.. Men pengarna hålls någotsånär på kontot och förhoppningsvis så trivs dom så bra så dom blir lite fler! I helgen är det Sonisphere och Iron Maiden som gäller, har fått en 4pers stuga från lördag-måndag för 70€ sammanlagt, delat på 4 så är ju det ingenting..
Idag har jag bara slappat, slappat och slappat precis som de 3 föregående dagarna, har haft långledigt men imorgon är det jobb igen som gäller, synd bara att jobbet snart tar slut på Åminne för iår. Har trivits superbra och hoppas få komma dit nästa år igen. :)

Kameran i iPhonen är verkligen bra så jag tänkte slänga in några bilder tagna med den.
Lägg märke till det silvriga blingblinget runt lamporna!
Även moffas BM traktor fick en släng av uppiffning på samma gång,
så nu står det "F!" på baken,
vilket betyder "Felix!".
Supersöta Fannie som är lite suddig ♥
Supersöta Agnes som är så glad! ♥
Agnes & Fannie är nog sötaste twinsen som finns ! :)



Alla kusinerna ♥
På Agnes & Fannies dop
19.06'10
Biper!
Ros
Åminne!


Bröllop & LAN!

Har serverat på ett bröllop från kl 16 till 01 idag/kväll. Bröllopet var ingen större hit när det gällde själva festen, lam fest och ingen hålligång, den gången jag gifter mig så ska det vara fart och fläkt med mycket skratt, vilket saknades här.. Eftersom bröllopet slutade tidigare än befarat så beslöt jag mig för att åka på LAN som Tobias och co har, är fortfarande här på Decor center med Tobias, Tommy & Björn. Lukas och Simon orkade inte spela en natt till så de har åkt hem och Richard och Sepo har gått till Tesin för lite efterfest :) Tommy håller som bäst på att byta dataskärm för 4:de gången denna kväll tydligen, tur att han har en heeeel samling med CRT-skärmar. Tror han är den enda på jorden som har så många, omoderna skitskärmar..