Nu är sommaren sluuuut

Igår var det sista dagen på jobbet & idag är det sista dagen på sommarlovet. Bittert värre, trivdes väldigt bra där på baren så skulle nog kunna fortsätta jobba där en stund till.. Meen det är ju praktik som gäller nu i 6 veckor framåt hos Nyström så det är väl nästan lite förlängt sommarlov iallafall. Har inte haft någon lust att uppdatera här, har såna perioder när jag kan skriva varje dag och andra perioder orkar jag inte ens tänka på bloggen.

Lantdagen igår så var lugnare än vad jag trodde den skulle vara, kom nog mycket folk men alla kom inte på en gång som tur var. Jag och Jenny stod i kassan och sprang på lite här och var där emellan så tiden gick fort. Sen på kvällen så blandade T & jag lite drinkar och bara tog det lugnt.



Lördag

Är hos Conny & Jessica nu, har grillat lite revbensspjäll och druckit lite gin. Mums ^^,

Imorgon bär det av på jobb igen, 12-18 som tur är var det ju inte så tidigt.. =D Har varit skönt att få ha ledigt 2 dar i sträck på en helg, har ju inte haft det sen i slutet av maj. Var ju på bio igår med älskling, kollade Ice Age 3 och den var så bra! Var lite rädd för att den inte skulle leva upp till förhoppningarna men båda skrattade nog nästan så tårarna rann ibland..

Tomt i huvudet ..

Jobbat veckan lång som sagt fastän det inte har varit så många timmar som jag önskat, men nu är jag iallafall ledig både imorgon OCH på lördag vilket jag inte har varit på evigheter! Imorgon ska vi åka in till stan och titta på The Hangover på bio bara T och jag, ska bli kul när det är så länge sen sist vi var på bio. Tror det typ var i januari eller nåt förra gången.. Och sen på lördag så ska vi antagligen till Conny & Jessica för att grilla lite och såna grejjer såååå den här helgen kommer att bli bra, mycket bra! Annars nu så sitter vi hemma i Nyby, är lite pluttig för att den förbaskade tvättmaskinen måste just gå sönder nu när jag vill tvätta kläder och nej har ingen ork att gå ner till mommo för att stoppa i en tvättmaskin.. Måste ju liksom ner igen då sen för att hänga upp allt. Jobbit, har ju leedigt = otroligt laat Piisa..

Dagens bedrift;
Fick den lilla fula companionen
=D

ZZZZzzzz

Hur trött kan man egentligen bli av att vara ute på sjön i en timme? Jag är iallafall stendöd, nästan. Och gissa om det tog emot att stiga upp idag efter volleyboll igår kväll? Men det var klart värt det, så nästa måndag så tänker jag nog vara med igen även om jag slutar kl 7 och de börjar halv 7. Och nu orkar jag inte skriva mer, ska spela lite Red Alert 3 med T och sen bär det av i säng.. ääääääntligen gonatt.