Imorgon börjar det ..

Steg upp kvart över 7 imorse för att hinna duscha innan pappa skjutsade mig till T. Där slank Biper in på samma gång som jag låste upp dörren så efter att jag jagat honom och kastat ut han tillbaka så har han blängt skitit på mig hela dagen, den feta katten har nog inte mycket att göra :D Har inte gjort så mycket här idag heller, spelat lite GH Metallica som jag köpte igår, fasligt bra spel med bra låtar. Ska hoppa i sängen nu för imorgon kl 8 börjar sommarjobbet ! Blir att arbeta från 8 till 16, pengar pengar ..

Imorgon händer det

.. javisst ! Då ska jag och Jessica åka till Vasa för att shoppa loss lite, fick låna papi & mamis bil som tur är när inte farmors opel är fixad ännu. Känns som om hela morgondagen kommer att bloi kul och gå ruskigt fort, vi ska ju först då in till Vasa och shoppa och sedan börja fundera ut något till den där fototävlingen där man kan vinna 100€, de som är med där är ju inga proffsfotografer precis så vi har ju en liten chans :D

Idag annars så känns det som om det mest varit hit och dit. Åkte från Korsnäs där 3 tiden ungefär då det bara bullrade och höll på, myysigt med åska. Och sen kl 6 bar det av till Malax för att fira min yngsta moster som tydligen också åldras (?) och har hunnit bli 30.. Åren går så hiskeligt fort nu mera, tyckte det just var sommar och jag var 15 år och umgicks med henne varje dag i princip. Och gissa vem som körde dit ? Jo jag, med 4 svettiga passagerare enligt dom själva men hallåå vi kom ju fram och tillbaka utan några krockar och dikeskörningar! :D Och jag måste också säga att hittills av de 4 bilar jag testat gillar jag T's Mondeo bäst och sen kommer Golfen och S60 (den är ju såååå stor, känns som en tegelsten på vägen vilket jag gillar) på andra plats och där sist 307 bara för att den känns lite konstig efter vägen men man vänjer väl sig.

Bild från Juhas 40 års partajj
<3

Fitti kvinn hackar på datorin ..

AAAARGH, håller på att bli galen på den här datorn.. Nästan alltid något som krånglar, eller det är väl inte datorns fel utan rättare sagt operativsystemets fel. När Vista kördes så blev hela datorn slö efter någon dag, väldigt kul och nu sen med Win7 så skär hela datorn ihop flera gånger per dag vissa dagar och något Ubuntu är ju inte ens på tal eftersom snälla ATI inte har utvecklat något stöd eller liknande för mitt lilla grafikkort som är 2 år gammalt för linux! Ge mig en MacBook någon.


Nog om den saken. Körde bil själv för första gången idag också med T's bil, var efter min saknade telefjunk till Tommys och sen så åkte jag med en väska till Elisa som hon hade glömt vid lokalen igår kväll. Kändes inte så speciellt som jag trodde, var mest rädd för att möta någon feeet traktor på Inderfjärdsvägen som är så smal på vissa ställen och där man inte alls kan köra nära kanten för då kan man rasa i diket. Har inte gjort så mycket annat idag för vi har båda kännt oss slöa efter gårdagen, hände rätt mycket då som skolavslutning, jag klarade körkortet och 40 års partajj i bjurbäck. Men vi har varit ute och kört en bit med T's bror och syster, tog med kameran så här är lite bilder!

Gammalt hus som vi körde förbi


T och Elisa vid Mölurin, notera vilket fint väder..


..mot vid Stokorshamn dit vi var före vi åkte till Mölurin..


Elisa


Biper låg och latade sig i solen


Panorama

Vissa av bilderna ser lite korniga ut för att webbläsarna inte kan visa alla färger i bilderna..

Bil bil bil

Wihiiu klara körkorte ! :DDD

Skallebaaang !

Igår kväll var det jättekul, idag mindre kul med en bankande huvudvärk som inte riktigt ville ge med sig. Har tydligen glömt telefonen i Tommy's mazda igår också så nu är jag utan telefon ända tills onsdag någon gång, myysigt så nu vet du pappa att om ni vill få tag i mig så ring åt T. Annars har väl dagen mest gått ut på att ha huvudvärk, spela lite WoW, lyssna på metallica och nu titta på Bones..



Dagens låt


The All Amercican Rejects - Gives You Hell

Den låten kommer att finnas i min bil i sommar,
va så säker !

Lagliga Piisa

Har precis kommit hem från Vasa och halkbanan, vilket inte var så farligt som jag trodde det skulle vara. Fick köra mercan från Malax in via i stan och trillade på (vilket också gick mycket bättre än vad jag trodde, var inte ens nervös.) och sen ut till replot för att köra på halkbanan. Känns som att det börjar vara dags att få kortet i handen nu, klarade ju skrivandet så på onsdag kl 10 så gäller det!

Har annars också hunnit med att ladda ner iTunes, känns smidigt att köpa låtar därifrån. Haha så nu längre är jag inte olaglig (a)

Hiiiiiih

Det är pirrigt värre just nu, igår kväll var jag helt lugn men nu vill inte ens min morgonmåls risifrutti slinka ned. Ska öva lite till på ajokaista.com men sedan får det vara färdigt, antingen så lyckas jag på besiktningstationen och blir väldigt lycklig och glad eller så tar jag om det nästa vecka å klarar det då! Enklare kan det ju inte bli.

Det trodde jag aldrig..

.. att en växellåda åt en bil kan va så dyr. BEGAGNAD !

Blir väl att åka och hämta farmors bil om någon vecka eftersom växellådan tydligen är kaputt nu också, men T har ju lovat att jag får låna hans bil ifall jag behöver någonstanns.. Som typ till Julias matcher nästa torsdag :D Han hann tillochmed nästan lovade att han kunde skjutsa ifall jag inte har något körkort då ännu men sen ändrade han sig.. Haha

Snart snart ..

Skolan då idag igen.. Allt gick fort och vi gjorde typ inget, sen så var det bilteori som gällde ääääntligen näst sista gången.. Satt och gick igenom landsvägskörning, omkörning, motorväg och alkohol, och det hela tog 3h.. Börjar närma sig onsdag nu också och halv 2 ska ni hålla tummarna, kom ihåg det! Känns faktist ganska bra, övade lite idag också och det var noll fel alla 3 ggr jag gjorde provet! Så nu har jag lite självförtroende, hoppas bara det håller i sig till onsdag. Önskar nästan att det skulle vara just den dagen just nu så att allt skulle vara över.

Jag och Jessica var ju ute och tog lite kort i lördags också men glömde som vanligt att sätta in dom på datorn så nu ligger dom korten hemma i kameran tyvärr, men en sak är säker och det var att vi hade otroligt kul den korta stund vi hann vara ute och fota :D

-

Jaa-a jag vet inte själv om jag ska skratta eller gråta? Det ända jag önskar just nu är att vi aldrig skulle ha byggt det här jävla huset och att vi överhuvudtaget inte skulle ha känt eller varit släkt med dom där grisarna där borta i taklax. Känns som om nästan varenda gång jag kommer hem så är det nåt nytt jävelskap dom där jävlarna har hittat på för att förstöra för mamma och pappa.. Allt detta har ju hållit på ända sen vi flyttade hit, och det börjar ju bli 3½ år sedan. Förstår inte ens överhuvudtaget att mina föräldrar orkar med all skit när jag själv blir helt gråtfärdig av att bara höra om lite av det som pågår.

Det är därför det är så skönt att vara hemifrån även om jag saknar mamma och pappa mer än någon skulle kunna gissa eller tro. ♥

Önskar bara att vi skulle kunna få leva ifred utan sånt här..

Nervigt !

Denhär veckan har gått så otroligt snabbt. Och nästa vecka gäller det att skriva upp och klara skiten så att man kanske har bilkörkort veckan man slutar skolan.. Känns lite nervigt iochmed att det sket ju sig första gången när det gällde traktor + moped körkortet för 3 år sedan och jag minns mycket väl ännu hur himla nervös jag var då så hur kommer det att vara denhär gången ?! Ska öva som bara den på teorifrågorna för det är dom som kan vara lite kluriga när dom formulerar allt så himla konstigt och tar fel för sånt som inte igentligen är fel svar.

Annars tror jag att jag håller på att bli sjuk igen, eller iallafall förkyld. Är snurrig i huvudet, känner mig trött och fryser..

Suck ..

..när ska jag lära mig? Min mage tål inte sådär mycket ost som det var på pizzan jag fick igår på Logen, men tror ni inte att jag åt den iallafall? Jovisst, så nu sitter jag här och mår inge vidare, har inte sovt bra inatt heller för det har bara knipit i magen + att allt kom upp någongång inatt. Igentligen skulle jag ju måtta vara i skolan eftersom jag ändå missar så mycket de här 2 veckorna när det är så mycket bilskola men jag orkar bara inte idag.

Igår när jag skulle ladda upp bilderna så då slapp jag inte in på blogg.se men vi får väl ta det nudå istället.

Okej i torsdags åkte vi hem och André följde med. Tog Volvon och åkte ner till Mulörin för att titta och sen körde vi på lite ända tills det blev bestämt att vi skulle till "Lissvillon" och festa eller nåt. T körde eftersom ingen annan anmälde sig frivillig som vanligt, stackare. Det var kallt som f*n fastän vi eldade och eldade men det var kul iallafall, sen där 11 tiden så skulle T skjutsa hem André så då följde jag, Lukas och Anton med till Malax och där tog vi ut lite pengar så att vi kunde köpa varsin stoooor amerikanarhamburgare, sen var jag in en snabbvisit hos Ch för jag behövde låna WC'n (vem vill gå på ett utedass som ser ut att falla ihop när som helst?) Kom hem där sen nåt efter 1 om jag inte minns riktigt fel. Har inga bilder från kvällen för kameran låg i fel bil..


Mulörin


Volvon och T

På fredan sen så skulle vi grilla hos Österberg i en bollgrill. Gissa hur det slutade..


Det brann..


.. i nån sekund och sen började det röka
och det blev ingen glöd..


.. så T & Björn hämtade Björns grill.
(han bor bara typ 100m bort eller nåt)

Så det slutade ju bra iallafall och alla blev mätta och glada !

På lördagen åkte vi iväg in till stan jag, T, Björn och Anton. Handlade inget speciellt förutom ett par nya jeansbyxor och så åt vi förstås bollglass före vi åkte hemåt igen. Mamma hämtade upp mig vid Pröllepark så resten av dagen spenderades hemma med Julia bl.a.

Sen på söndan så vaknade jag av några konstiga ljud men orkade inte bry mig om det utan somnade om sen när jag vaknade igen där runt halv 12 och gick ner för att kolla lite så fick jag se mamma och pappa som var där ute och grävde en stor grop (?).. Blev förstås nyfiken så jag åt snabbt och gick sen ut, det visade sig att de hade flyttat några stora stenar och lagt ut dom lite var stanns och nu skulle dom flytta en stor sten som säkert hade varit med som en av grundstenarna till nåt gammalt hus när den var sådär avlång och rak. Den skulle ner i hålet och sen ska vi sätta fast husnummret på stenen. Blev skjutsad tillbaka till Korsnäs på kvällen och vi gjorde väl inget speciellt där, tittade någon konstig film som T tyckte var hur kul som helst medans jag inte fattade ett skvatt av filmen, åt oss feta och runda på chips och dipp också.

En vinst !

Orkade inte börja skriva något nytt inlägg igår efter att jag kom från bilskolan men ska försöka göra det senare idag efter att vi slutat.

Men nu tänker jag ägna dethär inlägget åt att vräka ur mig en sak.. Har just vunnit ett om inte löjligt men viktigt litet bråk för mig mot T. Inte kan han väl tro att det är bara att peta undan mig och bara tänka på sig själv.. Men nu till saken, igår var jag och körde lastbil medans de andra programmerade i C++ och då hade tydligen andré suttit på hans dator(?) och han själv suttit på min dator och sparat något litet arbete där då. Och nu har vi också programmering och såklart ska han då helt plötsligt sitta på min dator där han har ett litet arbete medans jag har alla mina C++ arbeten sparade där och de är många och då menar han att jag ska byta dator med honom bara för han har ett litet arbete där som inte ens är viktigt. Jovisst, NEEJ! Och när jag säger ifrån blir han sur och går och sitter längst fram på en helt annan dator. Men jag fick tillbaka min dator och vill han sura så får han väl sura då!

PARTYWAGON WOOOHA !

Haha klockren !


Där runt 1.20 börjar det riktigt roliga :D

Förlåt för dålig uppdatering men har inte riktigt haft någon skrivarlust dom senaste dagarna fast det har hänt en hel del. Sitter och avnjuter underbara nudlar med biffsmak nu efter att ha varit till K:stad en sväng med lastbilen och nu efter blir det att traska iväg till skolan för att ha några timmar. Typ 2h eller nåt.. Sen så ska jag ner till bilskolan för att träna på teoriprovet kl 4, kanske där efter slänger jag in några bilder från helgen. Om jag hinner och har lust!

PS. Tobias e sötast ♥