Hemhemma!

Idag har det både varit stressigt och roligt på arbetet, eftersom våra leverantörer har varit försenade och inte fått några varor skickade åt oss på hela 3-4 veckor så var det full kalabalik idag när äntligen allting kom. På samma gång förståss.. Så idag har jag både hunnit med att slänga iväg nya beställningar till leverantörer, gjort inleveranser, plockat upp varor som ska till kunder och fakturerat. Sen där mitt i allt kaos kommer en som bor i någon närliggande by in och frågar med en förbryllande min om vi säljer kaffekannor. Hon hade sett annonsen jag lagt upp på Findit och hade kommit omedelbums för att beställa en ny, hon sa vidare att hon blev så glad när hon såg annonsen för kaffekokaren var av gamlare modell och ingen affär hon hade frågat i hade den kannan eller ens sålde kannor. Jag blir så glad varje gång de får en kund från någon av reklamannonserna jag lagar! :) Så det gjorde verkligen min dag kan man säga!


Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa, ska hjälpa mommo imorgon med att sälja tomater i Sundom. Lär bli livat enligt mina erfarenheter från tidigare år vad det gäller tomat/gurk/paprikaförsäljning + midsommarhelg, iår har hon även slagit försäljningsrekordet när det gäller mest sålt på en dag. Och detta var en tisdag som annars brukar vara lugn, så får se hur morgondagen blir!


Funderar vad T gör ikväll också, om han åkte till Mölle med systern eller inte. Orkade/ville inte följa med eftersom jag skulle behöva reda upp lite på mitt gamla rum här hos mamma och pappa. Det tar såååå emot när jag ens tänker tanken på att städa NU!

Äntligen!

Oj, har försökt att få tid till att slänga in ett inlägg med en del bilder hela dagen. Men det har aldrig riktigt lyckats.. På arbetet var det full fart idag, fick in en del paket från Aswo kl 16 i fredags så idag var det bara att fakturera, fakturera och fakturera. Hann även med att slänga in en "stor" order åt tyska Aswo och göra två inleveranser. Känns som om jag börjar få allt att rulla smidigt nu, det är inte så krångligt som det var i början. Väl hemma så åt vi spagetti och malet kött, har ju hela frysen full av kött tack vare pappa, omnomnom! Sen så har vi pysslat på med lite egna projekt, jag har iallafall scannat in gamla bilder som mommo gav mig och ska nu börja trixa lite med dem och se ifall jag kan få bort de värsta skrynklorna och förstora bilderna.

Helgen var annars full av program. På fredagen tog vi det bara lugnt, och på lördagen åkte vi in till Vasa en snabbis efter ett nytt möss och ett par nya ballerina skor. Sen så var det bara snabbt hem och byta om och iväg på en av mina arbetskollegors 60 års fest. Där blev vi bjudna på älgkött, potatis, köttbullar m.m, supergott!
När klockan började närma sig 17 åkte vi vidare mot T's kusins examensfest, åt tårta och jordgubbar, började fundera på ifall vi skulle ha rum i bilen efter eller rulla för egen maskin hemåt.. Jag var sååå mätt! Nå, kom hem igen och efter ett snabbt klädbyte så var vi påväg mot Åminne och dansen där.
Hade fribiljetter så slapp in gratis, hade rätt roligt eftersom vi inte varit ute på en enda dans hittills i år och chaufför hade vi så humöret var verkligen på topp!
Sen på söndagen blev det bara att slöa, det kändes nog att man hade varit ut kvällen före. Men inte så grymt som jag trodde att det skulle..


Bilderna är alla tagna med iPhonen.

Från Mölle (gammal bild)


Bild på köket från när vi flyttade in..


.. Och såhär ser det ut nu!


Städade halva kvällen igår, och bytte ut stassmommos två stolar mot dessa kökstolar som vi hittade på ett loppis i byn.

Mommo och moffa hjälpte mig att byta ut tyget på stolarna
från marinblått till svart


Är supernöjd med resultatet!
(även fastän mommo ojjade sig över att jag har valt svart,
det syns så snabbt ifall de blir dammiga/skitiga :D)


Torkade kantareller, två flaskor som jag hittade på samma loppis
som stolarna och socker skålen som lär vara rätt så gammal
enligt T's mamma.

Dagens..

Jag har kort hår igen.
Fast får inte till frisyren så som
Sandra fixade den när hon klippte..


Frass.
Detta var synen vi möttes av i förrgår
hemma hos T's föräldrar.
Biper blir helt galen när han får vittring på räkor,
så galen så han trodde att T's lillfinger var en räka
och provsmakade lite när han satt i T's famn senare..


Och här på arbetet är det chill idag.
Alla uppgifter gjorda, ingen Aswo eller Brodit leverans har kommit ->
alltså inget att fakturera idag.

Blöh.


Jag smälter..

.. bort! Den här veckan har varit riktigt riktigt varm! Och ännu är det inte slut. För första gången på väldigt länge har jag varit nöjd med att sätta mig i bilen och bara köra, köra låångt. Dom som har uppfunnit något som kallas för AC har nog gjort hela mänskligheten en stor tjänst.. Fattar inte hur människor med äldre bilar klarar sig utan denna underbara uppfinning! Roligt är det ju förstås, när man åker längs vägen med T och sitter och räknar alla bilar som har upp fönstrena :D

Fundrar på att investera i en AC till lägenheten också, för nu de senaste dagarna har det varit så kvavt där, även fastän vi har haft megatakfläkten på högvarv.. Antar att det är därför vi stannar hemma ikväll och struntar i att åka till Molpe. Det här med att spara pengar, det är faktiskt liiiite tråkigt.