Rulla sig runt lite!

De här två rullarna, Ch och Julia har varit hos mamma och pappa för andra dagen i rad. Det rullas, skrattas och dreglas om varannat hela tiden! :) Har varit ganska lugnt igår och idag med jobbet, fixade undan det mesta i måndags och tisdags, men det känns ändå lite konstigt att man inte har något att göra förutom att ringa ett samtal, vilket jag gjorde igår! Kanske detta kallas höstlov?
Ikväll får vi se vad som händer, kanske mat på mölle.. Länge sen sist! Annars är flygbiljetterna till Sverige äntligen beställt, 150€ per person tur och retur. Billigt! Så den 25-29 november är T & jag i Stockholm och hälsar på Thomas och Ann-Sofi, kommer att bli så roligt!

Allting är bara bra!

.. Även om jag inte uppdaterar här så ofta, trivs som fisken i vattnet med mitt nya jobb. Lär mig mycket och får oftast bestämma själv hur jag vill att det ska fungera och vara. I fredags hade vi avslutning för dom som har varit med och haft sommarföretag iår. 37 medlemmar totalt detta år, 25 lämnade in sommarföretagshäftena, 9 dök upp på avslutningen! Så nu har jag 1,5 rulltårta, alldeles för mycket vispad grädde och mer än en halvfull mehukatti i kylen. Men det var nästan väntat, hela 4H är litet nedkört här i Korsnäs verkar det som, och jag förstår nog föräldrar som är skeptiska mot det och så vidare. Var inte med i 4H själv när jag var liten heller men nu vill jag iallafall försöka hjälpa upp hela verksamheten så mycket som jag hinner på de här 3 månaderna som jag får ha det här arbetet :) I november kör jag igång med klubbtimmar i alla 4 byarna och hoppas verkligen några vill komma, vi ska pyssla och baka.. Sen har vi ju farsdagstårtebakning, pepparkaksbakning och mycket mer som också står på schemat!

Fixade diplom till avslutningen
och detta diplom fick Hugo för han vann solrostävlingen
med en solros som var nästan 4m hög!


Och det här fick Alfred och Nico för att de hade fångat största fisken
och den största fångsten sammanlagt i fisketävlingen


Sist och slutligen fick alla som lämnat in sina
sommarföretagshäften detta diplom.


Är ganska stolt över layouten, enkel och stilren enligt mig själv iallafall. Och Ch det är nog Julias solros som är på solrosdiplomet om du undrar :D Tattade bilden från din blogg för den passade så bra!


Annars så ser det ut som att jag och T åker på minisemester 25-29 november till Stockholm, ska beställa flygbiljetterna imorgon för vi har redan talat med Thomas och Ann-Sofi! Ser så mycket framemot resan, äntligen få komma bort lite..