Ruuuuuska

Hej & hå !

Dagarna kommer och går, är inne på sista veckan på praktiken nu tillochmed! Och i övermorgon pyser jag iväg med föräldrarna till lappland & norge.. Har lite blandade känslor kring hela resan men tror nog det kommer att bli roligt iallafall, det är bara det där med att vara borta från T så lång tid (10dagar) som trycker på i magen annars ska det bli jätteroligt att åka när det är så länge sen sist. Menar nu får jag ju köra husbilen också och nu är jag inte lika gnällig som förr, hoppas jag iallafall.

Skråttin har jag lämnat tillbaka till farmor i fredags också, saknar biljäveln redan fastän den började vägra starta på mornarna, fick låna morfars transit nu när jag åkte iväg till Korsnäs ikväll. Kändes roligt att köra den också men skråttin ligger nog ändå närmast hjärtat!

Ikväll har det väl annars inte hänt mycket, simon har varit här med sin nya laptop som han ville att T skulle installera XP i istället för hastalaVISTA men det slutade med att det blev Windblows7 istället och nu är den väl snart färdig skulle jag tro. Ska försöka stjäla T's uppmärksamhet nu efteråt efter som det antagligen är sista kvällen på en & en halv vecka som vi umgås.. Hatar verkligen att tänka den tanken. BRRRR..

Ska försöka börja uppdatera lite oftare här nu men lovar inget!