Partyparty!

Påsklördagen blev rätt dimmig iallafall, åtminstone mot slutet. Började med att flytta de sista och tyngsta sakerna från Kronbackan med pappa och Bengt på dagen, skruvade upp den stora fläktlampan med pappa innan vi slutade. Åh jävlars vad den var tung! Men nu sitter den där.

På kvällen så hittade vi Rickard och Sepo på trottaren invid begravningsplatsen, don't ask why men där var dom tydligen så vi skjutsade dem till Jens's och åkte hem för att invänta vår egen chaffis. Blev en rätt så kul kväll, tittade in hos K & C, åkte till Mölle en sväng och slapp in 20 min före de började ta inträde men nog skulle de ha inträde av oss sedan iallafall, giringar! Såå vi åkte därifrån till någon villa mitt ut i ingenstanns, där hittade vi en massa krankar (pörtombor) och en del närpesar. Vi kände ingen och de kände inte oss, eller ja vår chaufför kände alla.. Var inget direkt drag där så vi åkte tillbaka till Korsnäs och fick se en mycket liten påskbrasa vid lokalen och ännu mindre folk än vanligt, så vi ringde åt de som satt vid K & C ifall de nu ville se någon brasa fick de nog börja raska på, för den hade nog hunnit brinna mycket under den tiden vi var borta till Molpe. Lika tråkigt hade vi där, så vi åkte vidare mot Töjby och sen började vi vara nöjda så det blev att åka hem.


Och som ni kan gissa, så mår jag nog inge vidare idag. Eller det är huvudet som meddelade i morse att hjärnan har åkt på kryssning. På obestämd tid känns det som också.. Att man ALDRIG lär sig.

"klonk i front"

"Jag har en fråga som vem som helst med en äldre modell S40 kan svara. Min fru slog en trottoarkant och nu finns det en klonk i front när vi vänder oss eller slå en bula. Jag kapade bilen upp och jag kan inte se några skador, men jag märkte att jag kan svänga baren fram svajar att backa och göra det pekar mot motorn. Är detta normalt?"

Haha årets översättning ala Google Translate! (försöka google på vann luftfiltre siter i S40'n, åså translate e tydligen häila forume utan att fråg na från engelsk -> svensk.)

Trallalaa!

Nu känns det iallafall lite trevligare att titta in på bloggen, designen får duga tills vidare. Passar på och har lite "egen" tid eftersom Tobias åkte iväg med några kompisar till Närpes, orkade nämligen inte följa med efter kvällens volleyboll. Laddar inför morgondagens flytt, för imorgon SKA jag ha ut mina saker från Kronbacken, så är det bara. För nu har vi internet på nya stället och allt annat är också färdigt!

Veckorna som kommer

Det tar verkligen emot att gå in på bloggen nu, när den har det här asfula tillfälliga utseendet! Men ska försöka fixa till en ny design ikväll, om inspirationen infinner sig..

Annars är det mycket på gång nu igen, i söndags så skrev vi på hyreskontraktet till nya lägenheten så denna helg och nästa helg kommer att gå i flyttens tecken! Såå bra, skönt att slippa den andra lägenheten. Har inte sovit där på 2 veckor nu, eftersom det tydligen inte existerar någon som helst isolering mellan lägenheten ovanför och vår så hörs allt däruppeifrån ner till oss! Och då menar jag precis allt som prat, tv'n och till och med när han går i sockfötterna så knarrar taket precis som i ett gammalt hus! Den sista natten vi sov där så vaknade vi på morgonen av när han använde micron, "BÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH" i 3min och "PLIING!". Mysigt värre, och det är ju inte ens hyresgästens fel att han hörs så mycket.. Så kissorna har varit hos mamma och pappa nu i snart 2 veckor, och jag saknar dom enormt! Men snart så kommer dom hem igen, till vår nya lägenhet som dessutom är helt nybyggd!

Måste bara hitta en passlig helg nu att åka iväg till Tammerfors och deras IKEA, har tittat på nya databord, byråer och möjligen nya köksstolar. Ska titta på 2 köksbord som T's mamma och pappa har använt förut och se ifall något av de passar oss nu nån kväll. Får ju större kök och diskmaskin, e såååå glad!