2008 -> 2009

Har varit dåligt med uppdateringar på sista tiden men har liksom varken haft någon större lust eller ens haft nåt att skriva om igentligen. Men iallafall så kom Tobias efter mig dagen efter julafton och där hade tomten lämnat några julklappar också så då blev det ännu en gång att öppna julklappar. Fick en Metallicatröjja,nallebjörn och pengar av Tobias & hade själv köpt DvB parfym åt honom som doftade så gott så jag gick praktiskt taget med näsan i hans tröjja alla dagar ja va där! :D

Var faktiskt lite skönt att komma hem igår iallafall. Det blir ju liksom ännu roligare att se goos då pånytt imorgon när det är nyårsafton.. Har hunnit med massor annars idag, har färgat håret hos Uffe, öppnat nytt sparkonto på banken + satt in alla julklappspengar där, kört traktor hit och dit (fast det är inte lika kul längre nu när det börjar närma sig bilkörkortsålder banne mig!) + att julia har varit här en bra stund, tror närmare sagt det var 5 timmar eller nåt sånt. Och nu ska jag nog bara ta det lugnt och spela WoW eller Civilization IV som Tobias övertalade mig att köpa, det var faktiskt riktigt roligt bara man kom underfund med allt. Hade tänkt ladda upp några bilder från julaftonen också men det vill inte funka ikväll tydligen med uppladdningen så vi tar det nästa gång istället.






Julafton !

Ahapp, nu är gröten slut och tomten har varit. Orkade inte lyssna på när de "stora som vet allt" sitter och diskuterar champagne och cognac i vardagsrummet så här sitter man istället.. Lyckos Jessica och dom andra som har åkt hem redan till sitt.

Har fått ett stykjärn och en brödrost bland annat hittills, flera klappar väntar ju hemma också! Hos Tobias sitter dom tydligen och äter ännu, han skicka och sa att jag kommer tydligen inte att känna igen honom sen på fredag för han har ätit så mycke lutfisk och annat gott. Kan föreställa mig att han har fortsatt att äta efter att han har blivit riktigt mätt, julmaten är liksom hans grejj har jag förstått. Annars har ju dagen varit helt okej, känns skönt att vara hemma en lite längre stund än vanligt så man hinner se lite av allihopa. Jessica och jag har blixtrat med kamerorna också så kanske några bilder dyker upp senare om det vill sig..

Men God Jul allihopa ! :>

1 dag kvar

Å sen är det julafton!

Idag så steg vi upp redan halv 11, slå de ni! Hade funderat på att åka in till stan idag ju, menmen det blev inget när inte Tessa heller kunde komma. Kom sen på att vi kunde ju åka ner och hälsa på Nyström istället så då blev det till att gräva fram bilen iallafall (jag värmde upp & borstade av hela åbäket, kan ni tänka er att han faktiskt är så smart så han förstår att utnyttja min lilla svaghet för att få köra/starta varenda bil jag ser nu tills jag själv får bilkörkort.. Han var ju inne medans och fixade sig färdig den slöfocken.) Köpte ett trådlöst logitech ultraslim tangentbord+mus&dosa hos Nyström då på samma gång vi va där och nu har jag inte fått så lite som ens pilla på mitt nya tangentbord för det har Tobias lagt beslag på!


En sånhär sak fick jag idag av
min älskling ^^,

Borta bra men hemma bäst!

Nu har vi äntligen kommit oss hem till mig efter att vi har haft en avstickare till Tobias's mormor och en till Jimmy's. Golvet är dammsugat & julpynten uppe, skööönt! De senaste dagarna har vi väl inte gjort så mycket annat än suttit i bilen, Tobias's pappa va ju så snäll så han betala en hel tank när vi skulle och tanka till och med.. Känns som så bra nu när vi inte är så beroende av våra föräldrars skjutsande längre, ja menar vi kan ju åka och komma som vi vill nu! Imorgon ska vi kanske till stan om inte Tobias backar ur i sista stund, kan ju inte vara så jävla kul å köra i värsta julrushen heller det förstår jag ju men vi kan väl iallafall hoppas att det blir av.

Igår körde vi rätt mycket av och an, sen på kvällen åkte Tobias till baren med hans syster för det var barkväll, orkade inte följa med för det är ju inte så givande och sitta och titta på medan alla andra dricker och där sitter man själv med alkoholfritt. Men sen skjutsa Bengt mig till Tessas dit de hade gått. Satt och titta på danskampen och drack nån drink och nån gin. Hem kom vi väl efter många om och men där efter 2 om jag inte minns helt fel och nåt illamående har vi väl inte känt av idag nej. :D

Jullov !

Äntligen äntligen, första dagen på jullovet! Åkte redan hem igår till Tobias för lärarna sa att vi inte skulle ha några riktiga timmar idag. Väntar nu på att han ska bli färdig så vi kan åka ner och äta till baren + att jag ska knipa fast i Tessa eller Juha så jag får min räkning betald lite grann iallafall.

Jag vill åka till stan! Men om det går med Tobias's fart att fundera ut när vi ska åka så när han har bestämt sig färdigt är det typ nyårsafton.. Orsaken att jag vill åka in är att jag inte har någon julklapp handlad och så skulle det vara roligt med lite nya kläder också! Har inte alls shoppat nå kläder sen i slutet av september :<

Oh yes !

Alla prov är avklarade om nu inte Stigu kommer med nått fint oförberätt scriptprov idag. Vårt bokföringsprogram saknar tydligen en .DLL fil så det går inte att starta så nu sitter lärarn och babblar om nån skattesida och det ända jag hör är "blaaablablaablablaa".. Fin fint javisst! Hoppas inte de får igång programmet till efter lunchen heller, det är bara såååå tråkigt och man förstår så lite fast man lyssnar.

Uscha då vilken dag

Alltså fast man inte fösöker å tänka på det så går det ju inte. Dendär känslan sitter ändå och rotar sig ännu och ännu längre ned i maggropen! Har förberätt mig på att han inte klarar det, blir ju inte som lika ledsen isåfall än om man skulle sitta och vara bombis på att dethär klarar han hur lätt som helst och sen att han inte klarade det ialllafall.. Till på köpet har vi datakommunikationsprov idag och det berömda hjärnsläppet har slagit till med full kraft igen! Igår kunde jag ju det men idag är allt som bortblåst och så får det inte vara när man har prov med Jan (han gör så himla svåra prov). Går inte ens å försöka koncentrera sig på att läsa dom här 2 första timmarna nu fast vi skulle göra det, det går bara inte alls, man läser men allt rinner liksom ut tillbaka in i den fuuuuula boken. Håll tummarna där efter halv 10 när det blir att skriva prov med en himla nervös och pirrig känsla i magen + totalt hjärnsläpp! HJÄLP

Gääsp

Tänk att man kan bli så trött när man har ätit sig proppmätt! Och då menar jag verkligen proppmätt.. Fixade till världens godast broiler lårben i ugnen + couscous + gurka, bara så mums ^^ Tobias åkte just iväg med Roy för att övningsköra en extra gång nu när han ska köra upp imorgon bitti. Gissa vem som kommer å vara nervös till tusen?! Men jag tror nog det kommer å gå bra, ja menar han har inte haft några problem de gånger han har övningskört så varför skulle det bli några imorgon då? Optimist javisst!

Var och bowlade idag på gympan också som avslutning, vanligtvis brukar det ju vara hur kul som helst men när man ska vara 4pers per bana när det bara fanns 4 banor och man bara har en timme på sig så är det inge vidare kul.. Syntes nog att det var länge sen sist, ja menar vem missar nu inte nästan alla käglorna dom första 4 omgångarna om inte jag?

Fredag !

Äntligen! Trodde aldrig ens skoldagen skulle ta slut.. Julmaten smakade som vanligt, inget att bry sig i. Har ordnat praktikplats på Agrimarket i Korsnäs nu också, så nu slipper jag tänka på det! Tobias fick reda på idag att det blir militären direkt efter att vi slutar 3an 2010.. Nåjaa, tror nästan det är bättre att åka in när det är sommar än att åka på vintern, en jävligt lång höst kommer det iallafall att bli iallafall gissar jag.

Bara pappa skulle komma nångång nudå så vi får åka hem och sen åka till korsnäs, har liksom ingen lust med att vänta tills imorgon på att åka dit.. Har ändå ingenting att göra därhemma annat än att sitta framför datorn.

Nu minsann ..

Har Tobias åkt och det känns inte alls bra. Visst, imorgon får jag åka hem men det känns som en heeeel evighet + scriptprogrammering där på slutet av känslan! Funderar på att gå och simma en stund så kanske jag slipper tänka på allt detdär om praktik och bilskolan, min dummer har ju ännu inte ringt till bilskolan men jag ska göra det snart, före jag går och simmar..

Nu har jag ringt till Roy och han tyckte det var helt ok så nu börjar jag den 2 februari istället! Skönt, såå fastän vi inte får praktikplats på Nyström nudå så är det bara att hitta nåt annat ställe att vara på i 6 veckor.. Blir väl förästen lite skjutsas med bilskolan där då också för vi börjar väl skolan igen där i slutet av februari eller början av mars, beror på när sportlovet börjar men Tobias sa att han nog skjutsar mig om inte mamma och pappa kan, han kan ju gå och hälsa på några kompisar då medans kom han på antar jag..

Men nu ska jag tjoppa iväg och simma och sen fixa gott spagetti med maletkött (jag tröttnar aldrig på det) ..

And here we go again..

Tobias ska på uppbåd imorgon så han åker ren kl4 hem med Benny idag.. Gissa vem som lämnar ensam på det äckliga internatet? Föstår inte vad det är för fel men nåt är det för när man bor där så är man konstant stressad och kan knappt somna för en massa tankar snurrar i huvudet, och det blir bara ännu värre nu när han åker.. Det är inte så att jag inte klarar mig utan honom nån dag (skulle jag varit hemma i nyby och han skulle till korsnäs skulle jag inte gnälla nåt, hemma är det ju inget som stressar eller nåt extra) men det är nåt med internatet.. Blir helt nedstämd och gråtfärdig när jag tänker på den kommande kvällen, natten och morgondagen. Skulle helst ha åkt hem med de 2 idag men då missar jag så mycket scriptprogrammering som jag inte förstår ett skit av så jag måste nog vara här imorgon iallafall.

Och så har vi ju ett annat stressmoment som jag tror är det som gör att jag är som jag är nu här.. Måste hitta en praktikplats tills imorgon! Hade ju varit så säker på att jag skulle fråga på Fototjänst där nere i Niesby men så hittar inte Tobias nåt intressant här i Närpes att praktisera på OCH så vill vi inte bo på internatet heller 6v till fast vi hade tänkt det först. Och så har vi ju dethär med bilskolan, det var ju igentligen därför jag skulle praktisera i Närpes bara för att kunna börja bilskolan i januari men nu ska jag ringa och fråga Roy om jag kan få börja i februari istället för jag vill inte bo på internatet! Och vi hade ju vår praktikplats utfunderad och planerad men då sket ju sig den lite igår också.. Nämligen så har skatteverket stängt av stället en stund för att de var 1 vecka försenade med en 18evråås räkning eller vad det nu var så nu får vi se vad det blir till. STRESS STRESS STRESS STRESS. Gråtfärdig.. Helvetes varför måste allt bråka hela tiden ?

HAAAHA HA !

"Jaa alla svarta möss ska bort från MAC datorerna och de vita MAC mössen ska ipluggas och användas!" tyckte Kajtsu imorse.. Alltså har karln tappat all vett och sans? Börjar snart tro det.. Varför i hela friden får vi inte använda vanliga möss nudå istället för domdär skitmössen från Apple? Är 110% säker på att han gör det där för att jävlas. Fick inget vettigt svar av honom heller när jag frågade "Om det kommer nå finare folk hit och ni måste visa upp en fin skola som igentligen inte finns.." Han bara tyckte "MAC mössen ska användas, inga vanliga möss här längre"

Och bara för att jävlas tänker jag ta med mitt vanliga möss varenda dag och använda det istället! Vilket jag nu nästan har gjort varenda dag iallafall hittills..

SKITSKOLA

Jaaa-a du

Alltså nu håller jag på å bli sådär himla skitnervös igen! Hela dagen har varit cool lugn ända fram tills nu när Tobias borde vara påväg till K:stad för att skriva upp och förhoppningsvis klara det denhär gången utan nån jävlig direktfrånfinska översatt skitfråga som ställer till det och sen köra upp. Känner bara hur dendär välbekanta känslan i magen håller på och ta över mer och mer! MYSIGT JAVISST!

Har gympa nu nästa timme men lärarn e borta så vi får väl typ ledigt. Skönt, för vi skulle ha varit i depån om jag inte minns helt fel..

Igår skulle ja ju stiga upp ren 10 men det sket sig lite så när ja titta på klockan var den halv 1. Duktigt jag vet, så hann inte göra så mycket därhemma då som jag hade tänkt.. 1. Plocka upp från golvet på mitt rum(halvklart) 2. Hälsa på mormor och morfar(var där i en halvtimme typ) 3. Åka till jessica på kaffe & tårta(klart)

Ahh onsdag

Allt är som en vanlig onsdag.. Sitter och lyssnar på bandit.se medans det hörs lite konstiga youtube videos här och var, rosadall sitter på sina konstiga nätsidor, liikala och armin sitter och lider längst bak, tobias springer lite här och var och våra 2 kära flashaddicted sitter och spelar sina flashspel.. WoW servrarna är nere för fixning ända fram till 12 så såhär ser våran klass ut ända tills efter maten. Härligt!

Bokföringskillen hade inte tid till å komma idag så ska va me 1orna igenltigen och installera nåt program men som vanligt så är det nåt som bråkar och timmarna går åt till att göra ingenting medans stigu och jan försöker lösa problemet.

PIIIP PIIIIIIIIIIIIIIP PIIIIP!

Jahapp där var baconstekarna igång igen i D4 tänker säkert resten av internatsfolket.. Idag var det min tur att få igång det lättflörtiga brandalarmet ( behövs bara lite os så blir det helt till sig och tjuter värre än Tobias på morgona när han ska stiga upp ) Det har fanimig tjutit i 9 min nu och inte ser det ut att sluta heller, och nej vi kan inte få av det på nåt annat sätt än att låta det sluta piipa själv så det är bara att stänga dörren och sätta på hörlurarna om man skulle ha några.. Lyckos Tobias som råkar äga ett par! Undrar vad byggarna där ute på gräsplanen tänker.. PIIIIP PIIIIIIIIIIIP PIIP !


Tobias steker ägg som bara får vara stekta på en sida
annars är dom tydligen inte goda..