Halvslarvigt vrak

BARA 25 dagar kvar av civilkursen, BARA 4 veckor. Det är det som jag intalar mig idag, fan detta är nog den värsta dagen på länge.. Trodde verkligen inte att jag skulle vara en sådan här fånig mjukis, lite mjukis vet jag att jag är men inte såhär! Men tydligen, har suttit typ hela dagen och tänkt på att det är hela 4 dagar kvar tills jag får se T igen och inte förräns om 25 dagar kommer han hem och inte behöver åka tillbaka. Att arbeta hjälpte inte ett dugg, inte Pätkispåsen heller, damn you! (den bara gjorde min redan oroliga mage ännu oroligare)

Mina humörsvängningar som svänger lika snabbt som sekundvisaren tickar kan ha sin grund i att jag endast har sovit 4-4,5h inatt. Kunde inte alls somna om efter att jag skjutsat ner T till baren kl 4, dit Tom skulle komma och hämta upp honom. Detta är verkligen inte kul! Kan ju alltid hoppas att det skulle bli bättre men jag tvivlar.. Eftersom det inte blev direkt bättre av att T berättade ikväll att han måste dela rum med 3 andra som också är från Korsnäs, vilket betyder att vi inte direkt kan tala på skype eller liknande utan att de hör på. Hade så sett framemot att spela lite WoW och tala på Skype på samma gång men nej. Det sket ju sig totalt. Helvete. Men annars hade han det väl skapligt bra, efter vad jag förstod och det är ju huvudsaken..

Tror att jag går och bollar in mig i sovsäcken och tittar lite serier tills jag somnar, då är det ju iallafall bara 3 dagar tills han kommer hem när jag vaknar.



Update från kronbackan

Idag steg vi upp ganska sent, hade besök av Simon och Tommy igår kväll. Kollade på Bond, drack några öl och spelade Starcraft 2 så klockan hann bli rätt mycket med andra ord! Men idag då så har vi ätit fajitas, åt så mycket så det känns ännu som att jag bara rullar när jag ska gå. Haha.. Vet inte riktigt vad som händer ikväll men gissar på att Peter kommer och hälsar på så det blir väl lite Left for Dead 2. Nu just är T ut med Anton nånstanns och jag ligger här bredvid Biper som snarkar värre än pappa! Längtar tills mina egna kattungar kommer i början av april, har aldrig trott att jag skulle bli fäst vid katter men Biper har nog ändrat min attityd.. Snällare frass finns nog inte <3 Imorgon bär det av med mamma & pappa till Bötom berget för att fira farmor som fyller hela 70 år! Funderar på att göra ett födelsedagskort ikväll bara motivationen infinner sig.

Photoshop, i'm back!

Är inne på tredje veckan redan hos Service Östling, tiden har gått så himla fort! Men trivs gör jag och det är så roligt att få arbeta med webdesign igen :) Håller på att fixa om "Invertterit" sidan nu och här är några bilder;



Men eftersom detta är tredje veckan så betyder det också att nästa vecka åker T iväg på civiltjänstkursen, och nu går båda runt, spända till bristningsgränsen som två fiolsträngar.. Är inte en irriterad är den andra, mina nerver är verkligen inte som de brukar vara. Hoppas verkligen för hans skull att han lär sig något vettigt under de 4 veckorna, annars har han ju bara åkt dit ner i onödan.

Har annars prövat att sova helt själv i lägenheten en natt, och det gick helt okej. Inga extra mystiska ljud eller nåt sånt, och jag vågade faktist gå ut på kvällen i mörkret utan att skrämma ihjäl mig själv.. Så den biten kommer väl nog att gå bra, värre är saknaden. Är ju så van att han ska vara där jag är och ingen annanstanns!

Min första Illustration

Haha :D

 

Har inte haft så mycket att göra idag på eftermiddagen så jag började studera lite tutorials om Illustrator, eftersom jag förr eller senare ändå måste börja lära mig det programmet också!


Numera Korsnäsbo..

Japp, imorgon så börjar vi nog sova i lägenheten, har varit in till stan idag och handlat ett nytt modem, vilket jag fick till halva priset eftersom det har varit så mycket strul med internetkopplandet. Fick ju vänta i drygt en vecka extra eftersom superdupermontören från El-Tel tydligen inte kan testa saker och ting ordentligt förrän han åker + att RJ45'an hade han svängt bak och fram och det var bara 2 av 8 småkablarna connectade.. Great! Men den saken fixade Tobias eftersom vi trodde att det var enda felet, men så var det inte så i tisdags var en "riktigt" Anvia montör och kopplade så nu fungerar allt som det ska! Handlade också ett värmebatteri på Claes Olsson för ynka 20€ till lägenheten, det har varit liiiite för kallt där nu när graderna har varit under -10 ute. Tydligen klarar inte golvvärmen det för jag har haft på fullfräs nu hur länge som helst och ändå är golvet kallt.. Tobias ringde just annars och berättade att det värmer riktigt bra. Han och Peter är i lägenheten och testar det nya modemet medans jag nu skall titta på lite 7'th Heaven.. Tror jag håller på att bli sjuk, eller iallafall förkyld.