Partyparty!

Påsklördagen blev rätt dimmig iallafall, åtminstone mot slutet. Började med att flytta de sista och tyngsta sakerna från Kronbackan med pappa och Bengt på dagen, skruvade upp den stora fläktlampan med pappa innan vi slutade. Åh jävlars vad den var tung! Men nu sitter den där.

På kvällen så hittade vi Rickard och Sepo på trottaren invid begravningsplatsen, don't ask why men där var dom tydligen så vi skjutsade dem till Jens's och åkte hem för att invänta vår egen chaffis. Blev en rätt så kul kväll, tittade in hos K & C, åkte till Mölle en sväng och slapp in 20 min före de började ta inträde men nog skulle de ha inträde av oss sedan iallafall, giringar! Såå vi åkte därifrån till någon villa mitt ut i ingenstanns, där hittade vi en massa krankar (pörtombor) och en del närpesar. Vi kände ingen och de kände inte oss, eller ja vår chaufför kände alla.. Var inget direkt drag där så vi åkte tillbaka till Korsnäs och fick se en mycket liten påskbrasa vid lokalen och ännu mindre folk än vanligt, så vi ringde åt de som satt vid K & C ifall de nu ville se någon brasa fick de nog börja raska på, för den hade nog hunnit brinna mycket under den tiden vi var borta till Molpe. Lika tråkigt hade vi där, så vi åkte vidare mot Töjby och sen började vi vara nöjda så det blev att åka hem.


Och som ni kan gissa, så mår jag nog inge vidare idag. Eller det är huvudet som meddelade i morse att hjärnan har åkt på kryssning. På obestämd tid känns det som också.. Att man ALDRIG lär sig.

Kommentarer
Postat av: A N G E L I J N A

följa varandra på bloglovin?:)

2011-05-04 @ 20:15:41
URL: http://angelijnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0