Uäääh.

Skoldagen har varit helt okej, läsordningen verkade inte helt dålig heller. 2h håltimmar första timmarna på tisdagar + gymnastik efteråt som ingen ändå orkar gå på. Och så verkade vi ha ganska mycket individuellt arbete eller vad man ska kalla det denhär perioden också vilket jag gillar starkt! Får liksom arbeta i sin egen takt då, man lär sig mycket bättre och resultatet blir som man själv har tänkt. Sen bar det av på bilskoleteori från 4-½6 vilket vi också har i morgon samma tid och på torsdag har vi lastbilsteori från4 till kvart över 6.. Hoppas bara jag får börja övningsköra nästa vecka!

Skulle ju försöka oss på att fixa lite mat i vårt überstooora kök ikväll då också, men det slutade med att T stod och lagade maten för mina nerver klarade inte av att ha det sådär trångt. Jovisst, fixa en ordentlig middag på 2 kokplattor som har en storstorstor fläkt över sig och det finns inte någonstans att ha något på. Det är precis som att fixa mat i husbilen! Och diskhon är lika liten som där också.. Dessutom så varenda gång grannarna är ute på sina cancerpinnepauser så kommer röken in i vår lägenhet och hela stället luktar rök i en halvtimme! Hälsosamt.

Antar vi är för bortskämda med att få bo i dom nyare lägenheterna. Där behövde man iallafall inte leva campingliv med minimalt kylskåp och knivål i väggarna..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0