Bara såååå..

.. skönt det ska bli att få krypa ner i sängen senare och ta en sovmorgon. Har inga riktiga timmar imorgon förutom den sista timmen som är kl 14.05. Tänka sig det ni!
 
Denhär dagen har verkligen satt en på prov.. Hade 5h labbtester idag, min och maurits uppgift var att fixa en access point som tog internet från switchen, funkade som DHCP server och som skulle dela ut wireless. Jovisst, allt detdär brukar ju vara busenkelt! Bara plugga in och konfigurera D-Linken och sen köra på tänkte vi när kl var 9.00 men när kl närmade sig 10 och vi fortfarande inte ens hade kommit in till config sidan, då var det inte längre så enkelt som vi trott.. Fastän vi hade resettat den 100 ggr och gjort precis som vi lärt oss. Sen efter maten så då vips funkade det att komma åt config sidan så det var ju en stor lättnad, men då när vi började titta om den kunde hittas av vår dator så kunde den tydligen inte det fastän SSID var enabled och den var döpt till "skitnerdig" (tog ut vår ilska på namnet).. Fick sen tag i en annan en istället efter att vi diskuterat genom saken med Jan. Den nya hade vi fixat efter 10min och allt var fint, ända som störde var DNS servern inte gillade att vi körde DHCP på access pointen.. Men en lååååång labbrapport fick vi till iallafall!

Fick några finfina tärningar att hänga i bilen också av Stigu förrän vi slutade idag. Hade tänkt ta kort på dom men tydligen vill inte kameran ladda akkun som den ska idag.. Har laddat den i 3h nu och fortfarande bara 1 streck,  dumdumma kamera! Och sist men inte minst är internatets nätverk så himla slött ikväll så det är ju fan inte klokt ! Tog över en halvtimme att ladda ner eset trial version som är 33,7 MB <-- OBS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0