Back in Närpes

IGEN.. I en lägenhet som inte får högre betyg än.. än. En fiskmås. Alla rum är misshandlade på ett eller annat vis, vårat rum har knivhack i väggen efter att några smarta logistikare tydligen sportat med knivkastning mot anslagstavlan som satt där förut.. Och kylskåpet är mindre än det som finns i husbilen! Hur har dom tänkt att vanligen 4 pers ska klara av att ha sin mat där? (tur att Peter har med eget kylskåp,smart!) Och ingen ugn, bara en ny microvågsugn. BRAAA.

Har varit utan dator i typ 3 dagar nu, eller utan och utan.. Har installerat om Windows för 3dje gången nu på 3 dagar ikväll för dom 2 andra gångerna så ville inte SP1 gå in eller så var det nåt annat skit som inte ville som jag ville. Och mina nerver har verkligen åkt vad det gäller den datorn just nu, orkar inte ens titta på den. Hoppas den funkar efter den här installationen nudå med recovery cd'n som vi hittade hemma hos mig och att drivisarna vill gå in också.

Och imorgon är det skolan som gäller, hoppas perioden blir bättre än den förra! Orkar inte med extra skit med denhär skolan mer.

Kommentarer
Postat av: gabriella

hahaha, logistikaren is the shit :D

viken lägenhet bor ni i?

2009-03-04 @ 10:58:02
URL: http://totallygabriella.blogg.se/
Postat av: Piisa

Vi bor i A3 tär Thomas å täij ha bodd sist åre å tydligen sporta me knivkastning :p iallafall säger nu Peter e va täij fö an bodd lame dom hande perioden elu na sånt.

2009-03-04 @ 22:12:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0