Åhh vilken dag

Har haft en himla huvudvärk hela dagen och den blev inte precis bättre av att vi skulle vara i labbet och labba de 5 första timmarna. Tvärtom.. Skulle fixa en repeater till en accesspoint vilket ju inte är så svårt. Om man bara skulle få göra allt själv och inte ha med sig en partner som inte tror på det man säger och som fuckar upp heeela access pointen så den inte ens vill bli resettad igen. Tror inte T hade det så mycket bättre heller för han har dall som labbkompis, dall han jaaa gjorde allt som han inte skulle göra och absolut sånt som inte hade med deras labb att göra, han installerade om debian på sin dator som han inte hade fått fixat än fastän den skulle vara klar för 1,5 vecka sen och sen installerade han windows efter på en annan partition vilket kommer att resultera i att debian inte startar igen för windows förstör alltid grubben när man installerar det efter linux. Och det kan tydligen alla vid dethär laget förutom just dall. Kommer att bli spännande att se när han skall in på debian på torsdag!

Sen så skulle T göra sin supergoda omelett ikväll men de här kokplattorna är inte att lita på så det blev liiiite lite brännt. Förra veckan brände jag upp kycklingarna på en av plattorna också fast jag gjorde som jag alltid hade gjort före vilket ju brukar bli gott..


brända saker :<


Här var det mycket utrymme att koka mat på..

Var och tog passfoton för bilkörkortet idag också, och här kommer dagens fråga;
Hur kan man lyckas med att se värre ut på bilkörkortet än på mopedkortet.. Trött gammal kärring (dagens foton) vs kines (mopedkortet) ! T tycker jag är löjlig, men det är sant, hur kan man se så dum ut på kort? Vilket ju får en att tro att man ser likadan ut i verkligheten, vilket ju borde stämma.. Hatar verkligen att vara med på kort. Speciellt där ansiktet ska zooooomas in.. Fattar inte varför inte mitt kort kunde se lika bra ut som T's t.ex.. Kommer aldrig att våga visa upp mitt körkort för någon, har ju aldrig visat mopedkortet för nån heller (förutom för T som tattade plånboken och låste in sig på wc'n eller nåt liknande ibörjan på förra året..)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men hede ha vi ju veta heila tiidin, kvaföri ska et ta så håt, bild som bild. Vi sku ta nya personkort åp arbite o ti all tur så vår it di ti na,för he ska tu veit at mett så sir minst 5.4 miljarder mäniskor om di sku leit et heimsiidon för arbite.

2009-03-17 @ 13:35:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0