Dikeskörning x2.

Idag har det varit vår otursdag. Verkligen.. Allt började när vi var ute och körde förut idag på en mindre väg som var väldigt smal, fick sladd i en kurva och gled med bilen mot en hög med stora stenbumlingar. Turen i oturen var att stenbumlingarna var övertäckta med mycket snö, oturen var att en liten liten stenjävel stack fram på marken vilket resulterade i att framkofångaren sprack under regplåten och motorhuven går inte att stänga, trots att den inte tog någon smäll..
T's farbror kom och drog upp oss och åkte vidare och vi fortsatte vår färd åt andra hållet, 30m efter vår dikeskörning så möter vi en silverfärgad S70 som kör mitt på den smala vägen och det blev en till dikeskörning för vår del, när kvinnan i den andra bilen vägrade köra åt sidan. IDIOT.. Och hon stannade inte ens för att hjälpa oss, fastän T var snabbt ur bilen och viftade att hon skulle komma tillbaka. Typiskt, vem råkar ut för nåt sånt här till och med 2 ggr på en dag. Nåja prästen i byn Guy, kom körandes och han drog upp oss denna gång.
När vi då varit hemma en sväng och ätit och tittat på reprisen av FIASKOT som aftonbladet skrev om svenskarnas ishockey förlust så skulle vi börja röra oss mot Närpes igen. Men då fungerade inte femmans växel helt plötsligt så det var bara att vända hemåt igen. T's pappa tittade på bilen och tog en runda, det fungerade fortfarande inte utan när man lade i 5:an så hoppade den tillbaka till 3:an.. Läste på internet och tittade på moffas stora idol Bosse Bildoktorn på Youtube och kom fram till att det måste vara fel på någon stag eller vad det nu hette under bilen..
Så med andra ord, vi har varit med om mycket idag.. För mycket på en gång. Men tänk att det har tagit 1år och 2 månader innan vi var i dik för första gången, det var ju inte så farligt heller som tur är. Slänger väl in någon bild när jag får tag i kameran..

Kommentarer
Postat av: michn

ja kuna förståå he o he sku no räck me 2 växlar åt er 2 framååt o 1 baakååt.

2010-02-26 @ 14:46:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0