Skratta eller gråta?

Detta var synen som mötte oss när vi skulle in till affären (boden) ikväll ->
Förklaring;
Blå plupp - vår bil
Röda pluppar - bosnienägda bilar
Grå pluppar - oviktiga bilar
Svarta rutor - parkeringsplatser
Ibland förstår man sig bara inte på vissa av bosnien människorna som flyttat hit till Korsnäs, dom tror att dom äger allt där dom sitter och kör i sina staten-finansierade biljävlar.
1. Varför parkerar inte de 2 röda bilarna i parkeringsplatserna som fanns bredvid dom utan dom stod och blockade infarten hur länge som helst fastän de såg att vi ville in på parkeringen men det gick inte att köra på sidan om dom, och en hel massa bilar stod bakom dom som ville ut men nääe då bestämde sig bosnierna för att stanna bilarna precis där dom stod och gick in i boden, så där satt vi då.
2. När bosnierna äntligen kommit ut tillbaka och åkt därifrån så då kommer nästa av staten finansierad BMW och lägger sig mitt i en av körgångarna och går in i affären, alltså vad tänker dom där tomtskallarna med egentligen?! Det finns ju hur många lediga platser som helst men se nej det går absolut inte att parkera i dom..
Och med detta inlägg menar jag inte att alla bosnier är likadana som de här för de är de absolut inte, har själv en bosnier på klassen som är hur vänlig och snäll som helst, men det finns undantag och många av bosnierna som är +20 här i korsnäs är på detta viset och tror att dom kan göra precis som de vill..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0