Bio time !

Bestämde oss helt plötsligt för att åka på bio ikväll när vi ändå inte hade något annat för oss! Kostade en halv förmögenhet + en tredjedel av byxbenet för att titta på Avatar, men det var det nog värt trots allt konstaterade vi efteråt när vi drack kaffe på ABC.. Man önskar riktigt att dendär planeten skulle vara dagens jord. Och det där med 3D var faktist coolt! :D Hajade nog till flera gånger när saker kom utflygande rätt mot ansiktet och liknande.
Är hemma i Nyby nu och väntar på att Tobias ska fiffla lite med Macbooken så vi kan spela lite Civilisation ihop på multiplayer. Hatar domhär nätterna när man ska somna och sova själv, finns inget värre när man är van att det ska ligga en varm och gosig klump där bredvid.. Så man försöker att dra ut på det hela så länge det bara går, ni vet tills man är så trött så man bara somnar när man lägger huvudet på kudden! Imorgon bär det igen iväg till Närpes och internatet, funderade ut någon ondskefull plan på ABC ikväll också som innehöll Österbergs Mazda och en stoor hög snö. Kanske något vi kan förverkliga senare i veckan, vem vet?.. Iallafall skrattade vi så vi grät på ABC när vi kom på idén så den kan ju inte vara så dum trots allt!
Annars känns det här med Simba konstigt, även fastän han flyttade hem till Julias pappa i somras och man inte har sett honom sen dess så är det ändå liksom något som fattas.. Igentligen skulle man inte hysa några känslor för några djur, för då blir det ju såhär när dom dör, de gör dom ju liksom till slut hur man än gör. Minns när farmor och farfars förra hund Morran dog, minns den sista dagen jag såg henne som igår fortfarande. Och fortfarande blir man lika ledsen när man tänker på det som när det hände för 10 år sen..

Kommentarer
Postat av: Mushon

Avatar ji värkligen bästaste bäst! :)



Simba <3 :'(

2010-01-17 @ 08:12:47
URL: http://mushon09.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0