Snabbt som blixten

Veckan som varit har nog gått snabbt, känns som om det bara har varit arbete - hem/volleyboll/malax - gosa med Whiskey och Steve - sova. Ångrar nog inte en sekund att jag tog kattungarna från Tessa, de är så roliga och det är ju alltid bra med lite sällskap nu när Tobias är borta. Kommer nog att vara svårt att ge bort dem sen till mamma och pappa när vi åker iväg till Åbo om ett år.. Helgen har annars varit ganska lugn, var in till O'malleys på fredan, på lördan var vi här i Kronbackan och samma nu idag/kväll.

Såhär ser det ut varje kväll kl 21-24, annars är det nog bara full fart.


Dessa två coolingar + julia hälsade jag på i onsdags.


Tröttisar


Replot!


Blev att åka in till Amarillo ikväll eftersom micron kände för att koka våra lövbiffar istället för att tina dom lite. Fattar inte hur det gick till, hade på defrost mode och satte timern på 10 sec för att se om det nu hjälpte något till att börja med och innan det hade gått 10 sec började det fräsa i micron och så var lövbiffarna gråa. Mums, verkligen. Så vi åkte in till Amarillo och sen vidare och titta hur det såg ut vid Replotbron, blev ju ändå tillslut en bra kväll..


Trivs annars superbra här i lägenheten nu, liksom det känns faktist som mitt eget hem, hoppas att Tobias snart känner samma sak också. Vi har iallafall talat om att åka in till Tammerfors och IKEA där för att titta på grejjer som fortfarande behövs till lägenheten så det tycker jag i sig är en framgång! :)

Kommentarer
Postat av: michn

kem ha lova he att vi ska sköit kattspetaklen om ni far ti Åbo, ni veit ju it naa om ni a slåppi in

2011-03-21 @ 14:27:49
Postat av: Piisa

E va ju mammas idé till att böri me att ja sku ta na kattungar fö ti få na sällskap å sedan sku ja jev dom åt ni når vi flytta in ti stan/åbo. Å int väit vi ju men vi hoppas verkligen vi slipper in, har ju 2 chanser på oss ännu..

2011-03-21 @ 23:27:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0