Helgen & veckan i korthet.

Helgen spenderade vi och kissorna i Inderfjärden, grillade och tog det bara lugnt. Whiskey och Steve fick springa runt ute på gården och därinne, i början var dom nog lite misstänksamma om vart dom hade hamnat men det släppte efter en timme. Biper fick de också hälsa på, de fräste i buren och han satte sig mittemot galleröppningen och bara tittade med en slö blick som sa "å va tror ni att ni är då?" på dem och hoppade sen upp på buren och tänkte börja sova. :D Den frassen är nog inte så lite cool heller..

I måndags var vi och "storhandlade" till Prisma i Vasa, hittade en ny kattmatssort från Sverige. Köpte hem några burkar och sen vips fick Whiskey värsta lösa magen i tisdags, fastän jag bara hade satt lite av nya maten och mest av den gamla vanliga.. Så gissa vilken våt överraskning vi hittade under köksbordet när vi kom hem i tisdags, igår började Whiskey även med sin gamla vana att kissa på vilka andra ställen som helst förutom i kattlådan. Det som hade gått så bra nu sen vi flyttade.. Så det blev en hel del smällar i baken och lyftning till kattsandlådan igår för Whiskey's del.

Där emellan när de var ute och sprang så fick de tag i en fågelunge, hann bara se när Steve störtdök från trappan rätt ner på asfalten. Så imorse när jag vakna och tittade in i wc'n hade jag fått en liten present från någon av dem, ett uppspydd fågelskelett och lite geggiga fjädrar. Gissa vem som var glad! Sen som kaka på smeten så lyckades vi glömma våra nycklar i lägenheten när vi skulle till jobbet i morse.


Men nu är matrasten slut..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0